Sleehakken zijn elegante damesschoenen met een opvallende hak die samen met de zool volledige de grond raakt. Schoenen met sleehakken zijn modieus en meestal vrolijk en zomers om te zien.

Sleehakken kom je vooral tegen bij pumps en sandalen, maar ook wel een bij modellen waarbij dat minder voor de hand ligt zoals ballerina’s en zelfs sneakers.

Wil je weten wat er allemaal aan schoenen met sleehakken te koop is, tegen aantrekkelijke prijzen, kijk dan bij de aanbiedingen van schoenen met sleehakken. In dit overzicht vind je het sleehak-aanbod van de belangrijke online schoenenwinkels.

Voordelen van sleehakken

Schoenen met sleehakken hebben de vrouwelijkheid en elegantie van high heels maar het draadcomfort van gewone schoenen. Niet alle vrouwen lopen graag op hoge hakken maar ook deze vrouwen willen er vaak mooie en vrouwelijk uitzien. Pumps, sandalen en laarzen met sleehakken zijn dan een uitkomst, ze bieden een perfect vrouwelijk silhouet maar ook veel meer draadcomfort en stabiliteit. Met sleehakken zal je niet snel pijnlijke voeten krijgen en je staat stevig.

Soorten sleehakken

Sleehakken kunnen gemaakt zijn van diverse materialen. Kurk en touw komen veel voor. Soms is dit materiaal goed zichtbaar, vooral bij zomerschoenen met sleehakken, maar soms ook zit de sleehak verborgen onder het materiaal van de schoen zelf. De sleehak vormt in dat geval één geheel met de damesschoen.

Aantrekkelijk

Schoenen met sleehakken en andere hoge hakken zijn niet alleen mooi en vrouwelijk om te zien (als ze tenminste met smaak ontworpen zijn), ze veranderen ook de manier waarop een vrouw loopt. Een soepele tred op hoge hakken / sleehakken maakt de vrouw nog aantrekkelijker om te zien.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat er allemaal aan schoenen met sleehakken te koop is. Je vindt er duizenden sleehak schoenen maar je kunt makkelijk je gewenste schoenen vinden door eisen als het soort schoen, de schoenmaat en eventueel kleur, materiaal en merk aan te vinken.

Onderwerpen:
Schoenen met sleehak, damesschoenen met sleehakken, sleehak schoenen dames.


Productselectie: Bol.com