Shoefresh is het nieuwste (en zeer effectieve) middel tegen stinkende schoenen. Shoefresh is geen spuitbus maar een handig elektrisch apparaatje dat schoenen reinigt en droogt zonder dat je er omkijken naar hebt.

Het enige dat je hoeft te doen is de stinkende schoenen op de Shoefresh Schoenverfrisser. Binnen een half uurtje zijn je schoenen van binnen schoon en droog.

Schoenen reinigen tegen vocht, stank en schimmel

In gesloten schoenen produceren je voeten gemiddeld 250 ml. zweet per dag. Het is dus niet vreemd dat schoenen gaan stinken. Een warme vochtige omgeving is ideaal voor schimmels en bacteriën. Naast voetengeur kan dit voetschimmel en zelfs kalknagels veroorzaken.

De Shoefresh is zo ontworpen dat het apparaat de schoenen zonder water reinigt en droogt. Daarvoor hoef je beide schoenen alleen maar op de Shoefresh te plaatsen. Doordat het drogen van binnenuit gebeurt is het niet slecht voor de schoenen. Het leer droogt niet uit zoals het geval is als je schoenen bij de verwarming zet.

Schoenen reinigen met ozon en warme lucht

Het reinigen van de binnenkant van de schoenen gebeurt via ozon. Voor het drogen wordt warme lucht gebruikt. Daarvoor is de Shoefresh voorzien van twee ventilatoren, voor iedere schoen één.

De houders van de Shoefresh Schoenverfrisser zijn geschikt voor alle soorten en maten schoenen en laarzen, maar ook voor handschoenen en bijvoorbeeld een motorhelm. Dankzij een infrarood sensor begint de Shoefresh meteen te werken als er iets op de houder wordt geplaatst.

Alle informatie en prijzen vind je op de Shoefresh website. Tip: Je kunt de Shoefresh 14 dagen uitproberen en hem achteraf betalen!

Zie ook: tips onderhoud en schoonmaken schoenen.
Foto’s: Shoefresh


Onderwerpen:
Schoenen schoonmaken, Shoefresh, schoenen reinigen, stank schoenen verwijderen.