We zien dit seizoen veel. Mode in nude kleuren (huidskleur tinten).  In poeder roze, zandkleur, beige en taupe. In kleding, maar ook in schoenen. Een trend die we graag zien. Kijk hier voor de mooiste schoenen in huidskleur tinten.

Tamaris, Hub, Poelman, Palladium, Via Vai, Asics, Every One, SPM, Reef,… veel trendy en coole schoenmerken brengen mooie schoenen en laarsjes in deze zachte, warme en makkelijk te combineren kleuren uit.

>>> TIP: Kijk hier voor alle informatie en de mooiste schoenen in huidskleur tinten.

Schoenen in een natuurlijke huidskeur tint hebben diverse voordelen. De kleur is makkelijk te combineren, ze staan vooral mooi bij een contrasterende kleur en schoenen in deze kleuren laten je benen langer lijken.

Deze huidskleur tinten zijn volgens het bovenstaande artikel momenteel trendy:

Champagne beige
Een lichte tint beige die aan champagne doet denken. Soms met een lichte zilveren glans. Vooral bij pumps en sandalen zien we deze huidskleur beige tint veel. Het is een stijlvolle kleur.

Taupe bruin
Een wat donkerdere bruine kleur. Luxieus en warm. Deze bruine tint past goed bij een cowboystijl. Vooral mooi bij laarsjes met blokhakken en bij sandalen met een hoge hak.

Zandkleur
Deze lichtere bruine tint zien we veel bij schoenen van su├Ęde en textiel. Dat kunnen veterschoenen of sneakers zijn, maar ook sandalen met hak.

Poeder roze
Maar de topper voor deze zomer wordt toch wel de roze tint. Poeder roze is zachter dan pastelroze. Het is een heel elegante huidskleur tint. Ideaal voor zomerse damesschoenen. Poeder roze zien we veel bij damessneakers.

Kijk bij het hier boven gelinkte artikel voor tal van voorbeelden van schoenen volgens deze schoenentrend.

Foto: Palladium

Onderwerpen:
Schoenen huidskleur, trend, schoenentrend, huidskleur tint, laarzen, huid tinten.

Productselectie: To Be Dressed