Slippers en de zomer, die twee horen bij elkaar. Maar dit jaar zijn de slippers hipper en hotter dan andere jaren. Veel topmerken hebben voor deze zomer modieuze slippers aan hun zomercollectie toegevoegd.

Kijk bij de aanbiedingen van slippers bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels en constateer hoe modieus de nieuwste collecties slippers zijn.

Hippe damesslippers

De damesslippers voor dit seizoen van de topmerken zijn in de basis heel eenvoudig. De slippers hebben taps toelopende bandjes of gekruisde bandjes. Maar we zien onder deze basic slippers vaak opvallend dikke zolen waardoor de slippers toch weer speciaal worden. Verder zien we veel slippers en sandalen met een decoratieve hak.

Voor eenvoudige teenslippers is Havaianas ook dit jaar weer HET merk. De kwaliteit van dit Braziliaanse slippermerk in ongeƫvenaard. Ga je liever voor slippers met veel decoratie? Kijk dan bij de Lazamani slippers.

Hippe herenslippers

Ook de herenslippers beschikken vaak over een stoere dikke zool. Deze zolen kunnen glad zijn of voorzien van een klein profiel. De dikke zolen staan heel mooi bij de robuuste bovenbanden waarin niet zelden een merklogo te vinden is. Leer en andere duurzame materialen zijn veel gebruikte materialen.

Kijk hier voor de beste slippermerken (voor dames, heren en kinderen).

Onderwerpen:
Beste slippers zomer, damesslippers, herenslippers, kinderslippers.