Vaak keren oude trends na vele jaren weer terug. Dat is dit seizoen bijvoorbeeld weer het geval met clogs. En dan bedoelen we de echte clogs, klompen met een houten blokhak. In de jaren 70 populair, deze zomer weer!
Clogs zijn dan ook echte zomerse schoenen. Luchtig en in een zomerse hippie stijl. Ze ogen wat zwaar, maar goede clogs zijn licht en comfortabel om te dragen.
Clogs zijn geïnspireerd op klompen, maar hun draagcomfort is vele malen beter. Evenals de uitstraling natuurlijk, want clogs zijn juist heel modieus om te zien.
Kijk maar bij de aanbiedingen van clogs bij de belangrijkste winkels.
Clogs worden vaak gemaakt door trendy schoenmerken en ze worden deze zomer massaal gedragen door celebreties en fashionista’s.

De houten blokhak en de dikke zool van de clogs kunnen in vele kleuren uitgevoerd zijn. In het bruin zijn de “klompen” het meest authentiek.

Merken voor goede clogs

We schreven het al, veel hippe merken hebben deze zomer mooie clogs in hun collectie, Maar er zijn ook merken die helemaal gespecialiseerd zijn in deze unieke damesschoenen zoals het Zweedse merk Swedish Hasbeens. Kijk vooral eens bij dit merk als je een paar mooie trendy clogs zoekt.