De zomer vraagt om mooie nieuwe zomerschoenen. Schoenen die vrolijk, licht, comfortabel en bovenal zomers zijn.

Daarom kijken we hier naar drie goede merken schoenen voor de zomer. Merken die zomerschoenen van hoge kwaliteit maken.

Esprit

De zomercollectie van Esprit bevat ook deze zomer weer vele mooie zomerse schoenen. Esprit is een merk waarbij je altijd voor een paar zomerschoenen terecht kunt. Ballerina’s, espadrilles, slippers, sandalen,… Esprit heeft alle modellen en biedt veel keuze aan zomerschoenen voor dames, maar ook voor heren en kinderen.

Het Amerikaanse Esprit behoort tot de grootste modemerken ter wereld. Het zal dan ook geen verbazing wekken dat Esprit zomerschoenen heel modieus zijn. Esprit schoenen voor de zomer zijn luxe en trendy maar toch ook heel betaalbaar. Ideale schoenen voor de zomer!
Meer informatie en aanbiedingen van Esprit schoenen

Birkenstock

De slippers en sandalen van Birkenstock en diens zustermerken zijn al enkele jaren de meest verkochte schoenen voor de zomer. Dit komt vooral door het draagcomfort van deze zomerschoenen. Terwijl de slippers en sandalen van andere merken nog al eens problemen kunnen geven als je ze de hele dag draagt kun je Birkenstock slippers en sandalen gerust de hele dag dragen. Ook als de die dagen veel loopt. Een stadswandeling of een dagje shoppen is geen enkele probleem met Birkenstock schoenen aan je voeten.

Birkenstock zomerschoenen zijn gemaakt van natuurlijke en lichte materialen als kurk, latex en fijn jutgaren. Het voetbed van Birkenstocks is bijzonder comfortabel.
Meer informatie en aanbiedingen van Birkenstock schoenen

Converse All Stars

De lage All Stars van Converse zijn ook deze zomer weer helemaal hot. Converse All Stars zijn dan ook ideale zomerschoenen, tenminste voor wie gesloten zomerschoenen zoekt. De lage Converse All Stars zijn licht, zitten heel comfortabel en ze zijn in vele vrolijke zomerse kleuren uitgevoerd. Bovendien ademen ze heel goed, wat erg belangrijk is bij schoenen voor de zomer.

Converse is één van de oudste schoenmerken, het werd al in 1908 opgericht. Aanvankelijk maakte men tennisschoenen en andere sportschoenen.  Converse maakt al enkele tientallen jaren deel uit van het Nike concern.
Meer informatie en aanbiedingen van Converse schoenen

Meer schoenen voor de zomer

Maar natuurlijk zijn er meer goede merken die mooie zomerschoenen van topkwaliteit maken. Schoenen voor de zomer zoals sandalen, slippers, bootschoenen, ballerina’s. mocassins, pumps, espadrilles en zomerse sneakers. Kijk bij de schoenenzoeker voor zomerschoenen voor meer informatie en aanbiedingen.