De schoenenwinkels, zowel online als tussen de stenen, staan weer vol met de mooiste schoenen en laarzen voor het najaar en de winter van 2019 (en begin 2020). Wat zijn de trends dit seizoen?

Platform schoenen
We zien weer dit seizoen veel platform schoenen. Schoenen die comfortabel zitten, maar die je ook net even dat beetje extra lengte geven. En dan met name je benen natuurlijk, heerlijk lange benen zonder de plastisch chirurg (die dat overigens helemaal niet kan, je platform schoenen wel).

Laarzen met veters
Ook dit najaar zien we ze weer volop, veterlaarzen. Laarzen met veters, ook wel rijglaarzen genoemd, zijn door het gebruik van veters veel modieuzer om te zien dan “gewone” laarzen, waarmee de designers toch een stuk moeilijker uit de voeten kunnen. Bovendien zijn veterlaarzen heel praktisch, omdat je ze naar eigen keuze strak aangespannen of meer losjes kunt dragen.

Dierenprints
Ook de schoenen met dierenprint zijn dit seizoen weer helemaal hot. Tijgers, panters, slangen, ze komen allemaal voorbij. De schoenenwinkel lijkt wel een dierentuin.

Afzak laarzen
Je houdt er van of je houdt er niet van. Onze mening? Wil je een lief antwoord of een eerlijk antwoord? Maar er zijn kennelijk dames die er dol op zijn. Hoge laarzen die er uit zien of je ze constant moet ophalen.

Recente collecties schoenen en laarzen

Kijk bij de schoenentrends op Cosmopolitan voor meer schoenentrends voor de herfst en winter 2019 / 2020, of kijk bij de nieuwe collectie schoenen voor een overzicht van het laatst binnengekomen aanbod aan schoenen en laarzen bij de belangrijkste online schoenenwinkels. Daar vind je de nieuwte collecties van alle belangrijke schoenlabels.