De naam van het merk schoenen Scholl is tegenwoordig voor veel mensen synoniem met voetverzorging. Geen ander merk schoenen is zo goed voor je voeten als Scholl schoenen.

Gelukkig zie je dat niet aan Scholl schoenen af. Scholl schoenen zijn absoluut geen saaie gezondheidsschoenen om te zien, maar moderne modieuze schoenen. En je hebt Scholl schoenen in tal van modellen en in vele stijlen.

Wie gezonde schoenen wil dragen hoeft geen genoegen te nemen met saaie veterschoenen, sandalen of instappers, want Scholl schoenen zijn er in tal van modellen in soorten. Je hebt de beroemde Scholl sandalen (de Scholls), maar er zijn ook Scholl laarzen, booties, pumps, clogs, muiltjes en nog veel meer soorten schoenen. En al deze verschillende schoenen zijn goed en gezond voor je voeten en de rest van je lichaam.

Waar kun je voordelig Scholl schoenen kopen?

Onderstaande winkels bieden in Nederland Scholl schoenen aan. Je kunt alle Scholl schoenen, voor dames voor heren, voordelig bij deze online schoenenwinkels kopen.

Schoenen voor gezonde voeten

In landen waar men de hele dag blootsvoets loopt heeft slechts 3% van de bevolking problemen met de voeten. In landen waar men wel schoenen draagt is dat 80%. Een enorm verschil, waaruit blijkt dat de gemiddelde schoen helemaal niet zo gezond is voor je voeten.

Scholl schoenen zijn schoenen die zo ontwikkeld zijn dat de voordelen van lopen op blote voeten ook bij deze schoenen opgaan. De schoenen absorberen schokken en ontzien voeten, benen en rugspieren.

Dr. William Mathias Scholl heeft Scholl al ruim 100 jaar geleden opgericht. Aanvankelijk maakte zijn bedrijfje orthopedische hulpmiddelen en zette William Scholl zich in voor het terugdringen van voetkwalen door verschillende uitvindingen te doen. Ook stichtte Scholl in 1912 het Illinois College of Chiropody and Orthopaedics, dat zich al snel ontwikkelde tot het grootste onderwijsinstituut van de Verenigde Staten op dit gebied. En via zijn winkels werd gratis voetonderzoek aangeboden.

In de jaren 20 begon Scholl schoenen te ontwikkelen en te verkopen. Maar de echt grote doorbraak kwam in 1959 kwam de grote doorbraak met de Scholl gezondheidssandalen. Deze ‘Scholls’ zijn in gemoderniseerde vorm nog steeds te koop.

En zo zijn Scholl schoenen en laarzen op alle punten gemoderniseerd. Scholl schoenen zijn tegenwoordig hip en modern, maar nog net zo goed voor je voeten als vroeger.

Bij bovengenoemde winkels koop je goedkoop Scholl schoenen.

Zie ook:

 
Foto: Scholl
 
Onderwerpen:
Dr Scholl schoenen, gezonde schoenen, Scholl sandalen, sneakers, dames, heren, Scholl laarzen, gezonde schoen.