Schuurman Schoenen is zowel Beste Winkelketen 2018 – 2019 als Beste Webshop 2018 -2019 bij de schoenenwinkels. Dan heb je toch wel wat bereikt! Om zowel de bte winkelketen als beste webshop te worden moet je namelijk wel een heel goede collectie schoenen aanbieden. Wat heeft Schuurman Schoenen op dit punt allemaal te bieden?

Schuurman Schoenen is een schoenenwinkel die een uitstekende mix biedt van grote bekende merken en eigen goedkopere merken. Het is een sterk punt van een schoenenwinkel als die (veel) goedkopere merken zich toch kwalitatief en voor wat betreft stijl en uitstraling met de merkschoenen kunnen meten. Bij Schuurman kan dat. Schuurman Schoenen heeft eigen merken als Choizz, Visions en Keq die tegen een veel lagere prijs dan bij merkschoenen mooie schoenen van goede kwaliteit bieden.

Voor grote schoenaanbieders als Schuurman, met veel winkels, veel naamsbekendheid en veel omzet is het inzetten van eigen merken interessant. Maar ook voor hun klanten. Een groot deel van de marges op schoenen die normaal richting tussenhandel zou verdwijnen vloeit bij eigen merken schoenen richting klant. Dat merk je aan veel lagere prijzen voor nog steeds goede schoenen.

Veel van de prijzen van merkschoenen verdwijnt richting fabrikant, tussenhandel en vooral marketing. Al die reclames, topsporters en filmsterren kosten veel geld. Meerkosten die schoenen beter doen verkopen maar ze niet beter maken.

Kijk dus vooral eens bij de bovenaan genoemde webshop van Schuurman Schoenen voor alle schoenen die Schuurman aanbiedt. Alle hier getoonde schoenen zijn van Schuurmans eigen merken Choizz en Visions. Dit zijn heel mooie schoenen met een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding.

Onderwerp:
Schuurman Schoenen is een bekende keten Nederlandse schoenenwinkels. Schuurman Schoenen verkoopt tegen lage prijzen zowel merkschoenen van bekende schoenmerken als goede maar goedkope schoenen van eigen merken zoals Choizz, Keq en Visions.