Sebago schoenen zijn schoenen van hoge kwaliteit uit het Amerikaanse New England. Er is een ruime keuze uit Sebago schoenen voor dames en heren, en Sebago schoenen zijn beschikbaar in vele stijlen en modellen. Het betreft vaak casual schoenen, maar Sebago maakt bijvoorbeeld ook nette schoenen voor onder een zakelijke kleding.

Hier koop je in Nederland goedkoop Sebago schoenen online

Sebago schoenen zijn in Nederland en België in de gewone schoenenwinkels slechts mondjesmaat verkrijgbaar. Maar dankzij de grote online schoenenwinkels is het tegenwoordig ook in ons land een stuk makkelijker geworden om een paar mooie Sebago schoenen aan te schaffen. Kijk bijvoorbeeld hier onder maar eens bij de aanbiedingen van Sebago schoenen op Bol.com.

Hieronder vind je de beste online winkels om online Sebago bootschoenen en andere Sebago schoenen online te kopen. Deze online schoenenwinkels, online outlets en webshops bieden een ruim assortiment Sebago schoenen tegen heel aantrekkelijke prijzen aan:

Sebago schoenen zijn schoenen van een bijzonder hoge kwaliteit die met de hand worden genaaid. Het zijn ambachtelijke schoenen, en dat merk je!

Sebago schoenen staan bekend om hun geweldige pasvorm en hun heerlijke draagcomfort. Kwaliteit heeft zijn prijs, dus goedkope schoenen zijn Sebago schoenen en laarzen helaas niet. Maar gelukkig kun je regelmatig Sebago schoenen met korting kopen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Sebago schoenen bij de bovenstaande aanbevolen winkels.

Sportief maar gekleed

De meest bekende modelen van dit merk zijn de Sebago Boat, de Sabago Sail en de Sebago Dockside series. Dit zijn sportieve en casual schoenen die helemaal aansluiten bij de stijl en reputatie van het modemerk. Sebago schoenen zijn bijvoorbeeld bij watersporters heel geliefd. Sebago is een sponsor van zeilevenementen en heeft onder andere veel bootschoenen in zijn collectie.

Sebago bootschoenen

Bootschoenen maken dan ook een heel belangrijk deel uit van de Sebago collectie. Bootschoenen zijn schoenen die ooit door moederbedrijf Sperry zijn ontwikkeld voor de pleziervaart. Deze schoenen met witte zolen geven veel grip en laten geen strepen achter op een wit scheepsdek.
Tegenwoordig worden bootschoenen vooral gebruikt als casual zomerschoenen, ook al is er geen water in de buurt. Sebago heeft een ruim aanbod aan bootschoenen in zijn zomercollectie.
Maar hoewel Sebago gespecialiseerd is in sportieve en casual kleding hebben ze ook een serie nette schoenen voor zakelijk gebruik. Sebago heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een veelzijdige fabrikant van schoenen en kleding.

Sebago schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens

Sebago maakt schoenen voor heren, dames, jongens en meisjes. Zoals we al schreven, het assortiment omvat heel veel bootschoenen, maar ook instappers, veterschoenen en moccasins. Verder is er een beperkt assortiment laarzen, sneakers en wandelschoenen.

Hoewel het merk zich steeds breder profileert zijn de meeste Sebago schoenen nog steeds uitgesproken sportief en casual te noemen.

Informatie Sebago

Sebago is een Amerikaans merk schoenen en kleding. Sebago werd in 1949 in New England opgericht. Het merk specialiseerde zich in bootschoenen, zeilkleding en andere watersportmode.

Bij de bovenaan genoemde online winkels kun je het aanbod aan Sebago schoenen online vinden.

Foto’s: Sebago

Onderwerpen:
Sebago bootschoenen, heren, dames, mocassins, instappers, Sebago heren.