Selected Femme schoenen zijn mooie modieuze damesschoenen uit Denemarken. Selected Femme is het damesmode-label van het modemerk Selected dat op zijn beurt weer onderdeel is van de Deense modegigant Bestseller, dat onder andere ook de modemerken Vero Moda, Pieces, Vila, Only, Jack & Jones en Name It bezit.

Zoals alle schoenen van dit concern zijn Selected Femme schoenen mooi, modieus en van goede kwaliteit. Selected Femme schoenen hebben veel uitstraling. Ze zijn sportief, elegant en modieus tegelijk.

Ook zijn Selected Femme schoenen heel vriendelijk geprijsde damesschoenen zonder ze direct goedkoop te noemen. Voor dit kwaliteitsniveau en schoenen met deze uitstraling zijn het zeer scherp geprijsde schoenen.

Selected Femme schoenen online kopen

Selected Femme schoenen zijn dan ook zeer gewild, je komt de Selected schoenen voor dames steeds vaker bij Nederlandse en Belgische winkels tegen. Kijk maar de onderstaande aanbiedingen van Selected schoenen voor vrouwen. Deze online schoenenwinkels hebben in Nederland het beste aanbod aan Selected Femme schoenen en verkopen deze tegen de laagste prijzen.

Geschiedenis Selected Femme schoenen

En dan te bedenken dat Selected aanvankelijk uitsluitend een herenmodemerk was. In 1997 werd het opgezet als modemerk voor heren, met veel succes, maar elf jaar later ging men ook dameskleding maken. Later kwamen er ook damesschoenen. Dit deden ze onder het label Selected Femme terwijl de herenmode en herenschoenen vanaf dat moment onder het label Selected Homme verkocht worden.

Zoals eigenlijk alle merken van het Deense Bestseller is Selected Femme mode en de Selected Femme schoenen een groot internationaal succes. Selected Femme schoenen mode zijn te koop in meer dan 25 landen. Via verkooppunten als schoenenwinkels, warenhuizen en modewinkels maar ook (volgens Besteseller traditie) ook via eigen winkels van het merk. Ook in Nederland en België kom je de Selected schoenen bij steeds meer winkels tegen.

Merkgegevens Selected Femme schoenen

  • Schoenmerk: Selected Femme
  • Segment: Modemerk met schoenen in de collectie
  • Land: Denemarken
  • Opgericht: In 2008 als Selected Femme label van het merk Selected (anno 1997)
  • Onderdeel van: Het Bestseller concern (evenals o.a. Vero Moda, Jack & Jones, Only, Pieces, Vila en Name It)
  • Soort schoenen: Damesschoenen, diverse modellen.
Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Selected Femme schoenen voor alle modellen, prijzen en aanbiedingen van deze damesschoenen bij de beste en goedkoopste winkels met Selected schoenen.
Foto’s: Bestsellers (Selected)
 
Onderwerpen:
Selected Femme schoenen, Selected schoenen dames, Selected damesschoenen.