Semler schoenen zijn damesschoenen van hoge kwaliteit uit Duitsland. Het schoenenmerk Semler doet heel veel aan kwaliteitsbewaking. Ook zijn Semler schoenen bijzonder comfortabel, gezond voor het lichaam en is de pasvorm van Semler schoenen erg goed. Ondanks de goede kwaliteit zijn Semler schoenen heel betaalbaar.

Waar kun je Semler schoenen voordelig kopen?

Kijk bij de aanbiedingen van Semler schoenen bij onderstaande online winkels voor het aanbod aan deze damesschoenen. Deze door ons aanbevolen webshops verkopen deze comfortabele schoenen tegen lage prijzen.

Semler deelt zijn schoenen in twee series in. De Semler Classic serie bestaat uit damesschoenen met een klassiek uiterlijk. De Semler Select serie is een stuk moderner. Met deze serie meer modieuze schoenen richt het schoenenmerk zich op jongere vrouwen met comfortschoenen met een fris jong design.

De collectie Semler schoenen bestaat voor een groot deel uit veterschoenen voor dames, maar hun aanbod omvat ook veel sandalen en instappers,

Zoals het goede comfortschoenen betaamt beschikken Semler schoenen over een uitneembaar voetbed. Dames kunnen hun eigen zolen dus in de schoenen gebruiken. De schoenen worden ook in halve maten verkocht en van veel modellen zijn er diverse breedtematen beschikbaar zodat er altijd een ideaal passend paar Semler schoenen te vinden is.

Informatie Semler schoenen

Semler beschikt over design afdelingen in zowel Duitsland als Italiƫ. Daar ontwerpt men damesschoenen die een optimale mix bieden van een mooie uiterlijk, een hoog draagcomfort en een goede pasvorm. De zolen en het leer voor de Semler schoenen komen uit Italiƫ. Het zijn allemaal materialen van topkwaliteit waarvan in de fabriek in Duitsland prachtige damesschoenen worden gemaakt. In Duitsland bevindt zich ook een speciaal laboratorium waarin de pasvorm, duurzaamheid en het loopcomfort van de Semler schoenen continue wordt getest.

Kijk voor alle Semler schoenen tegen de laagste prijzen bij de bovenaan genoemde aanbevolen online schoenenwinkels.

Zie ook: Meer tips comfortschoenen

Foto’s: Semler

Onderwerpen:
Comfortabele damesschoenen, Semmler schoenen comfortabel dames, comfort.