Sendra laarzen behoren tot de meest populaire laarzen van dit moment. Sendra is vooral bekend om haar cowboylaarsjes voor dames, maar er zijn veel meer soorten Sendra laarzen. Voor dames, maar ook voor heren. En alle Sendra laarzen worden met de hand gemaakt.

Sendra laarzen zijn mooie laarsjes, ze zijn plezierig om te dragen, en bijzonder goed van kwaliteit. Maar helaas zijn Sendra laarsjes en laarzen geen goedkope laarzen om te kopen. Maar gelukkig is er regelmatig een Sendra sale actie bij een schoenenwinkel of kun je deze mooie laarzen in een outlet voor weinig geld kopen. Kijk bij de aanbiedingen van Sendra laarzen waar je goedkoop voor deze laarzen terecht kunt.

Sendra maakt vooral veel enkellaarsjes, maar ook hoge laarzen en middelhoge laarzen. Het merk is vooral bekend om haar laarzen en laarsjes in western stijl. Maar naast deze cowboylaarsjes maken ook laarzen in vele andere stijlen. Maar vaak zijn het wel stoere laarsjes om te zien. Van glimmend leer of ruw su├Ęde, of andere stoere sterke materialen van hoge kwaliteit.

Western laarzen uit Spanje

Ondanks de vele western laarzen is Sendra geen Amerikaans merk, maar komt het uit Spanje. Dat kun je uit de naam ook wel een beetje opmaken. Het schoenenmerk werd in 1913 opgericht door Andres Sandra, de zoon van een leerlooier, die een reis door Amerika maakte. In de States werd hij aangestoken door het western-virus en hij was zeer onder de indruk van de cowboylaarzen die hij daar zag. Terug in Spanje besloot hij onder de naam Sendra Boots de laarzen in Europa op de markt te brengen, met veel succes, want Sendra is nu een begrip op het gebied van laarzen en enkellaarsjes.

Sendra laarsjes zijn er vooral voor dames. Maar Sendra brengt tegenwoordig ook een kleinere collectie Sendra laarzen voor heren op de markt.

Onderwerpen:
Sendra laarzen, enkellaarzen, enkellaarsjes, Sendra dameslaarzen, dameslaarsjes, Sendra laarsjes.