Serafini schoenen zijn ambachtelijk gemaakte schoenen  van hoge kwaliteit uit Italië. Sarefini is vooral bekend om zijn prachtige sneakers maar ze maken ook andere soorten schoenen zoals modieuze boeties, laarsjes en sandalen. Er zijn Serafini schoenen voor zowel dames als heren. En er is een kleiner assortiment aan Serafini kinderschoenen.

Serafini schoenen zijn in Nederland en België vooral online te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Serafini schoenen voor alle modellen, prijzen en het online aanbod van deze mooie modieuze schoenen in Nederland. Serafini schoenen zijn er voor dames en heren.

Informatie Serafini schoenen

Serafini is een oud Italiaans schoenmerk. De eerste Serafini schoenen werden al in 1885 in het atelier van de familie Serafini in Florence gemaakt. Vele tientallen jaren werden de Serafini schoenen op een bescheiden schaal in dit atelier gemaakt. Pas in 1932 ging Serafini de schoenen meer fabrieksmatig maken, maar Serafini bleef een familiebedrijf. De huidige eigenaar, Fabrizio Serafini, is van de vierde generatie.

Toen Fabrizio Serafini in de jaren 90 de leiding in handen kreeg ging het pas echt hard met het tot dan kleine schoenenmerk. Hij gaf met zijn frisse inzichten het oude merk een nieuwe identiteit. De elegante en chique stijl die Serafini schoenen tot dat moment kenmerkte werd gecombineerd met een meer moderne look en ook werden de Serafini  schoenen vanaf dat moment comfortabeler om te dragen. Toch bleef de productie ambachtelijk en werd er uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van topkwaliteit. Door dit alles brak Serafini ook internationaal door.

Foto’s / video’s: Serafini

Onderwerpen:
Searfini schoenen, laarsjes, Serafini booties, dames, heren, Serafini sneakers.
Productselectie: Amazon