Seven Seconds is een merk schoenen dat nog minder bekend is dat het verdiend. Dit schoenenmerk uit Berlijn maakt namelijk originele aparte schoenen. De ideeën zijn geinspireerd op de nieuwste ontwikkelingen op de internationale catwalks, maar de designers van Seven Seconds laten hun frisse eigen ideeen ook op hun schoenen en laarzen los.

Het gevolg zijn mooie originele frisse schoenen. Soms gedurfd, soms gewaagd, maar altijd heel goed draagbaar. En Seven Seconds heeft ook minder opvallende modellen voor dames waarvoor het niet zo hoeft te knallen.

Let op! We hebben geen aanbevolen winkels voor Seven Seconds schoenen in Nederland. Kijk hier voor alternatieven.

Seven Seconds is helemaal gespecialiseerd in damesschoenen. Maar ze bieden dan ook alle mogelijke modellen schoenen voor dames aan. Doordat het zo veel schoenen zijn is het moeilijk een algemene beschrijving te geven van Seven Seconds schoenen (het is beter te kijken bij het overzicht van aanbiedingen hierboven om een idee te krijgen), maar de meeste Seven Seconds schoenen zijn kleurige damesschoenen met veel devoratieve details zoals studs, franjes en veters. De Seven Seconds schoenen zijn gebaseerd op de allerlaatste trends van de catwalks. Het zijn dus ook heel modieuze en trendy schoenen en laarzen.

De kleuren van Seven Seconds schoenen kunnen soms knallen en de aangebrachte versierselen zijn fantasierijk en origineel. Maar naast schoenen die ieders aandacht op straat trekken maakt Seven Seconds ook meer ingetogen schoenen. Minder opvallend, maar niet mindere mooi. En van de hoge kwaliteit die je van dit Duitse merk schoenen mag verwachten. Seven Seconds heeft nog een grote toekomst voor zich.