Shabbies Amsterdam is een label van de Nederlandse schoenfabrikant Fred de la Bretoniere. Onder de naam Shabbies verkocht De la Bretoniere aanvankelijk alleen dameslaarsjes. De Shabbies laarzen waren zo’n succes dat het aanbod in de loop der tijd sterk is uitgebreid. Tegenwoordig zijn er alle soorten Shabbies schoenen.

Hier koop je voordelig Shabbies laarzen en schoenen online

Bij onderstaande winkels zijn tegen heel aantrekkelijke prijzen de mooiste Shabbies schoenen en Shabbies laarzen online te koop:

De Shabbies laarsjes hebben gezelschap gekregen van sneakers, sandalen, sandaletten, loafers, veterschoenen, espadrilles en andere Shabbies damesschoenen.

Zelfs schoenen voor meisjes, tassen en lederen accessoires als riemen en portemonnees worden tegenwoordig onder deze merknaam verkocht. Zelfs lederen meubelen zoals fauteuils!

Kijk voor het steeds ruimer wordende aanbod van Shabbies schoenen en laarzen bij de eerder genoemde aanbiedingen van Shabbies schoenen en laarzen van de belangrijkste online schoenenwinkels.

Daar vind je alle modellen, prijzen en informatie.

Informatie Shabbies Amsterdam

Of je nu de schoenen hebt die onder het label Shabbies Amsterdam verkocht worden of onder de naam van Fred de la Bretoniere zelf het zijn schoenen en laarzen in de bekende Fred de la Bretoniere stijl.

Deze naam verbindt ambachtelijke kwaliteit aan nonchalante en robuuste ontwerpen. De schoenen en laarzen zijn vaak op het oog eenvoudig, maar onder dit strakke design gaat veel kwaliteit en draagcomfort schuil.

Er is bij Shabbies Amsterdam veel aandacht voor details en voor mooie en goede materialen.

Fred de la Bretoniere schoenen bestaan al sinds 1971 en zijn al vele tientallen jaren een succes. Ook in het buitenland. In 2005 werd het label Shabbies Amsterdam in het leven geroepen als merknaam voor dameslaarzen.

De hoge, lage en middelhoge Shabbies laarzen werden in markt gezet als de ideale laars, gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen en gemaakt volgens de nieuwste technieken. En de Shabbies Amsterdam laarzen werden een groot succes.

Een kenmerk van Shabbies laarzen is dat je ze het hele jaar kunt dragen. Ze zijn warm in de winter en koel in de zomer.

De keuze aan Shabbies laarzen groeide steeds meer, en Fred de la Bretoniere maakte gebruik van de goede naam van het merk door ook andere Shabbies schoenen op de markt te brengen.

En zo kun je tegenwoordig kiezen uit alle soorten Shabbies schoenen voor dames. Kijk maar bij de bovenaan genoemde online aanbiedingen van Shabbies damesschoenen en laarzen.

Zie ook:


Onderwerp:
Er zijn naast Shabbies laarzen en Shabbies laarsjes tegenwoordig ook vele soorten Shabbies schoenen te koop. De Shabbies damesschoenen zijn al net zo mooi en goed van kwaliteit als de Shabbies dameslaarzen en Shabbies dameslaarsjes. Kijk hier boven voor de aanbiedingen van Shabbies Amsterdam schoenen en Shabbies Amsterdam laarzen online bij de beste winkels.