Was Shabbies Amsterdam aanvankelijk het laarzen-label van het Nederlandse schoenenmerk Fred de Bretoniere, tegenwoordig is het een volwaardig schoenenmerk met een uitgebreide collectie damesschoenen, laarzen, tassen en accessoires voor ieder jaargetijde.

Zo bevat de laatste zomercollectie van Shabbies Amsterdam instappers, espadrilles, sandaletten, sandalen en zomersneakers. En natuurlijk bevat de Shabbies zomercollectie ook zomerse enkellaarsjes.

>>> TIP: Kijk hier voor alle Shabbies schoenen en laarzen bij de Nederlandse schoenenwinkels.

 

Shabbies Amsterdam heeft in enkele jaren een grote naam opgebouwd in de schoenenwereld, maar ook in de modewereld begint Shabbies Amsterdam een bekende naam te worden. Het schoenmerk uit Waalwijk (internationaal en marketing-technisch gezien is dat een buitenwijk van Amsterdam) heeft zo’n grote naam opgebouwd met zijn laarzen en laarsjes dat het zonde is om dit label ook niet te gebruiken voor andere damesschoenen van Fred de Bretoniere. Het gevolg is een hele reeks Shabbies schoenen die er stuk voor stuk geweldig uitzien!

Kijk bij het bovengenoemde overzicht voor de Shabbies damesschoenen bij alle belangrijke Nederlandse schoenenwinkels. Daar kun je de prachtige schoenen van Shabbies Amsterdam tegen de laagste prijs kopen.

Kijk bij het bovengenoemde overzicht met alle Shabbies Amsterdam schoenen voor alle damesschoenen en dameslaarzen van dit topmerk.

Zie ook:

 

Onderwerp:
Naast de Shabbies dameslaarsjes en Shabbies dameslaarzen zijn er nu ook volop Shabbies damesschoenen te koop. Shabbies Amsterdam maakt schoenen voor dames in vele modellen. Allemaal mooie Shabbies schoenen van kwaliiteit. Kijk bovenaan voor aanbiedingen van Shabbies damesschoenen.

Foto: Shabbies Amsterdam