Categorieën
Geen categorie

Shabbies schoenen. De damesschoenen van Shabbies Amsterdam

Was Shabbies Amsterdam aanvankelijk het laarzen-label van het Nederlandse schoenenmerk Fred de Bretoniere, tegenwoordig is het een volwaardig schoenenmerk met een uitgebreide collectie schoenen, laarzen, tassen en accessoires voor ieder jaargetijde.

Zo bevat de laatste zomercollectie van Shabbies Amsterdam instappers, espadrilles, sandaletten, sandalen en zomersneakers. En natuurlijk bevat de Shabbies zomercollectie ook zomerse enkellaarsjes.

>>> TIP: Kijk hier voor alle Shabbies schoenen en laarzen bij de Nederlandse schoenenwinkels.


Shabbies Amsterdam heeft in enkele jaren een grote naam opgebouwd in de schoenenwereld, maar ook in de modewereld begint Shabbies een bekende naam te worden. Het schoenmerk uit Waalwijk (internationaal en marketing-technisch gezien is dat een buitenwijk van Amsterdam) heeft zo’n grote naam opgebouwd met zijn laarzen en laarsjes dat het zonde is om dit label ook niet te gebruiken voor andere schoenen van Fred de Bretoniere. Het gevolg is een hele reeks Shabbies schoenen die er stuk voor stuk geweldig uitzien!

Op deze pagina vind je een kleine greep uit de collectie Shabbies schoenen. Kijk bij het bovengenoemde overzicht voor de Shabbies schoenen bij alle belangrijke Nederlandse schoenenwinkels. Daar kun je de prachtige schoenen van Shabbies Amsterdam tegen de laagste prijs kopen.


Kijk bij het bovengenoemde overzicht met alle Shabbies Amsterdam schoenen voor alle damesschoenen en dameslaarzen van dit topmerk.
Onderwerpen:
Shabbies schoenen dames, Shabbies sneakers, pumps, sandalen, Shabbies damesschoenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *