Shepherd schoenen komen uit Zweden. De officiƫle naam van dit schoenenmerk is dan ook Shepherd of Sweden. Shepherd schoenen zijn kwalitatief hoogwaardige schoenen, laarzen en pantoffels van schapenvacht, textiel en leer. Het zijn vooral de Shepherd pantoffels die in Nederland populair zijn.

Shepherd schoenen worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt. Shepherd heeft eigen leerlooierijen om de kwaliteit van de Shepherd schoenen en laarzen te garanderen.

Online goedkoop Shepherd schoenen kopen

Bij onderstaande online winkels koop je voordelig alle Shepherd pantoffels en andere Shepherd schoenen.

Bovenstaande winkels bieden een mooi assortiment Shepherd pantoffels en schoenen tegen lage prijzen.

Schoenen met schapenwol

Shepherd maakt vooral laarzen, slippers, enkellaarzen en pantoffels. Vooral de modellen van schapenwol zijn erg populair. Deze Zweedse schoenen en laarzen houden je voeten lekker warm en droog en zijn prima geschikt voor koude omstandigheden zoals deze in Zweden veel voorkomen.

Shepherd maakt al meer dan 30 jaar schoenen van schapenhuiden. Dit betreft heerlijk warme Shepherd pantoffels met een wollen voering, comfortabele snowboots en andere schoenen waarin schapenvacht of lamsvacht is verwerkt.

Overigens zijn er ook Shepherd schoenen zonder schapenvacht, maar alle Sheperd schoenen worden wel van natuurlijke materialen gemaakt. De natuur is namelijk erg belangrijk voor dit Zweedse schoenmerk.

Andere Shepherd schoenen

In Nederland kennen we Shepherd bijna alleen maar van hun pantoffels en schoenen met schapenvacht. Maar Shepherd maakt ook andere soorten schoenen, zelfs zomerslippers en sandalen.

Ook komen we Shepherd of Sweden steeds vaker in woonwinkels tegen, met woonaccessoires zoals plaids van schapenvacht.

Maar hier houden we het even bij de Shepherd pantoffels, laarzen en schoenen. Deze vind je bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels tegen de laagste prijzen.

Zie ook: Goede schoenen merken

Onderwerpen:
Shepherd schoenen, vachtlaarzen, Shepherd pantoffels, heren, Shepherd sloffen, dames, Shepherd laarzen.