Shoe Republic is een Nederlands schoenenmerk dat vooral bekend is om zijn fancy kinderschoenen. Want deze Shoe Republic schoenen zijn niet zomaar kinderschoenen. Het zijn sneakers en booties voor meisjes en jongens met een bijzonder cool en uniek uiterlijk.

Shoe Republic kinderschoenen zijn online te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Shoe Republic schoenen wat er online tegen een lage prijs te vinden is.

Hoge Shoe Republic sneakers

Vooral de hoge Shoe Republic sneakers zijn unieke schoenen, en heel kenmerkend voor dit Hollandse schoenenmerk. Deze hoge sneakers sluiten met veters of met ritsen en hebben een opvallende steungevende enkelrand. Dit alles in eigentijds en smaakvol design. Bij de meisjessneakers wordt veelvuldig gebruik gemaakt van modieuze details als stiksels, dierenprints, metallic, glitters, lak en enkelbandjes.

Kleurig en origineel

De buitenkant van de schoenen is van leer met textiel en de Shoe Republic schoenen zijn voorzien van rubberen zolen met een anti-sliplaag. Veel van de Shoe Republic kinderschoenen zijn uitgevoerd in opvallende trendy kleurcombinaties. Shoe Republic maakt alleen gebruik van leer van hoge kwaliteit.

Niet verwarren

Verwar deze Shoe Republic schoenen voor kinderen niet met de schoenen van het merk Shoe Republic LA. Dat is een Amerikaans designermerk damesschoenen dat vooral bekend is om zijn extreme pumps.

Kijk voor de Shoe Republic kinderschoenen bij de bovengenoemde aanbiedingen.

Zie ook: Meer goede schoenen kinderen