De Shoesme Baby Proof Soft is een serie zacht leren slofjes met een katoenen sok. Het zijn heel comfortabele zachte babyslofjes die dankzij een antislip voetvlak ook veilig zijn. Bovendien zien deze babyschoentjes er heel leuk uit. De babyslofjes zijn in vele kleuren te koop, ook in een speciale cadeaubox.

Tip: Kijk bij de aanbiedingen van Shoesme schoenen voor deze babyslofjes tegen de laagste prijs bij de beste winkels in Nederland.

De Shoesme Baby Proof Soft babyslofjes zijn gemaakt op dezelfde leest als de populaire Shoesme Smart babyschoentjes. Daarom is er een verschil tussen de het linkerschoentje en het rechterschoentje. Op de hiel kun je zien welk schoentje je te pakken hebt.

Shoesme is een Nederlands kinderschoenenmerk dat bekend is om zijn kinderschoenen van zeer hoge kwaliteit. Shoesme doet ook veel aan de ontwikkeling van de schoenen. Hun kinderschoenen zitten vaak geavanceerder en meer doordacht in elkaar dan je zou verwachten. Kijk maar eens op onderstaande afbeelding hoe complex zo’n babyslofje eigenlijk in elkaar zit.

Bij de Shoesme Baby Proof Soft babyslofjes bevindt het elastiek zicht op de voorvoet. Daarom sluiten de slofjes goed aan en zijn de niet makkelijk door de baby uit te trappelen. Dit geeft grote voordelen, maar veel fabrikanten van babyslofjes beginnen hier niet aan omdat de babyslofjes zo wat lastiger aangaan dan slofjes met veters of klittenband. Met wat eenvoudige stappen zijn de Shoesme babyslofjes toch makkelijk aan te trekken.

Hoe trek je deze Shoesme babyslofjes makkelijk aan?

  1. Wikkel het sokgedeelte helemaal af zodat de opening goed vrij is.
  2. Rek slofje en elastiek zo ver mogelijk open. Schuif het slofje over de voet.
  3. Als de teentjes in het slofje zitten trek je het slofje over de hiel.
  4. Trek aan een lusje op de hiel. Zo komt de hak goed onderin het slofje. je kunt de sok nu omhoog vouwen.

De Baby Proof Soft babyslofjes zijn verkrijgbaar in maat 17 tot en met maat 22. Kijk hier boven voor de aanbiedingen van deze Shoesme babysloffen bij diverse winkels.

Zie ook: Meer babyschoenen tips

Onderwerp:
Hier kijken we naar de Baby Proof Soft Shoesme babyschoenen. Deze Shoesme babysloffen zijn babyslofjes van zacht leer met een katoenen sok.

Foto: Shoesme