Shoesme is een Nederlands merk dat zeer goede kinderschoenen maakt. Leuke speelse en stoere modellen voor kinderen in alle leeftijden. Van maat 17 (circa 5 maanden) tot aan maat 35.

Shoesme heeft als promotie enkele leuke animatiefilmpjes laten maken waarin de wereld vanonder de kinderschoen wordt bekeken. Bekijk hier deze filmpjes, waarin de spelende kinderen worden bekeken vanuit een heel ander perspectief.

Shoesme Baby Proof
Met Shoesme Baby Proof schoenen kan de baby veilig oefenen op zijn eerste stapjes. Ideale babyschoenen om mee te kruipen en om de eerste stapjes mee te maken. Shoesme babyschoenen met een anti-slip zooltje die stevig in vorm blijven, wat er ook gebeurd. Kijk in het filmpje maar wat de Shoesme babyschoenen hebben te doorstaan.

Shoesme Extreme Flex

Met Shoesme Extreme Flex schoenen zet de dreumes zijn eerste zelfstandige stapjes. Maar natuurlijk wordt er op deze babyschoenen ook nog flink gekropen. Shoesme Extreme Flex schoenen zijn sterk, schokbestenfig maar ook extreem flexibel. En natuurlijk beschikken ze over een anti-slip zooltje. Shoesme Extreme Flex schoenen vormen zich exact naar de kindervoetjes maar de vorm van de zool blijft altijd intact. Kijk maar in het filmpje.

Shoesme Walk Proof

Met Shoesme Walk Proof schoenen kunnen peuters volop uit de voeten. Springen, rennen, ravotten, het kan allemaal met deze sterke Shoesme peuterschoenen die in tal van hippe modellen beschikbaar zijn. De soepel bewegende zool werkt daar goed aan mee. Kijk maar in het filmpje waarin je de Shoesme kinderschoenen van onderaf kunt bekijken.

 

Hier vind je alle informatie over Shoesme schoenen en aanbiedingen van deze kinderschoenen.

Zie ook: Kinderschoenen tips

Onderwerp:
Shoesme is een fabrikant van kinderschoenen en babyschoenen die heel gezonde kinderschoenen van goede kwaliteit maakt. Shoesme schoenen staan bekend om hun bijzonder goede zolen. In deze video’s kun je deze Shoesme kinderschoenen en Shoesme babyschoenen van de onderkant bekijken.

Video’s: Shoesme