Shoesme schoenen zijn uitstekende kinderschoenen. Mooi, gezond en van hoge kwaliteit. Kijk hier de kinderschoenen trends  voor de zomer van Shoesme.

Shoesme schoenen zomer

Beach & Fun is deze zomer het thema van Shoesme schoenen. Dat betekent zomerse kleuren, materialen en accenten. We zien onder andere unieke bloemenprints en palmboomprints, felle neonkleuren; lieve pasteltinten en nylon met perforaties. Vrolijke details in de Shoesme kinderschoenen voor de zomer zijn smileys, stamps en letterblokjes. En kijk ook eens naar de stoere met de hand geverfde stripings.

Kijk bij de aanbiedingen van Shoesme schoenen bij de schoenenwinkels in Nederland om te zien wat Shoesme allemaal voor mooie zomerschoenen uitbrengt en wat deze kinderschoenen bij de belangrijkste winkels kosten.

Shoesme kinderschoenen

De Nederlandse schoenfabikant Shoesme maakt kinderschoenen voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen in de basisschoolleeftijd. Het begint met soft sloffen voor de allerjongsten, daarna komen de pre-walker schoentjes en de Runflex schoenen voor peuters.

Shoesme meisjesschoenen

Voor meiden die van glitter & glamour houden (en welk klein meisje doet dat nou niet) zijn er deze zomer de Urban en Silhouet collecties. Sneakers, laarsjes en veterschoentjes met smileys, gekleurde veters, kusjes en andere speelse details.

Shoesme jongensschoenen

En natuurlijk vinden deze zomer stoere jongens ook weer veel moois bij Shoesme. Voor hen brengt Shoesme te gekke jongensschoenen met stoere stripings, geverfde zolen en neonaccenten aan de binnenkant van de tong.

Kindersandalen

Nieuw deze zomer zijn de crêpesandalen met een zool van 100% natuurlijk rubber. Deze sandalen geven evenals de laarsjes met crêpezool veel demping, souplesse en loopcomfort. En ook de Shoesme outdoor sandalen zijn zomer 2016 natuurlijk weer van de partij. Deze zijn er van leer maar nu ook van een high performance waterresistant materiaal. Het zijn kindersandalen voor echte avonturiers, daarom wordt er een kompas bij de schoenen meegeleverd.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor alle modellen en prijzen.

Zie ook: Kinderschoenen tips en aanbiedingen

Onderwerpen:
Shoesme schoenen zijn gezonde kinderschoenen voor jongen, meisje en baby. De zomer collectie van Shoesme bevat ook dit jaar weer prachtige Shoesme kinderschoenen voor de zomer. Met kindersandalen, jongensschoenen, meisjesschoenen, slippers en andere Shoesme kinderschoenen voor de zomer.

Foto: Shoesme