Om skateschoenen te dragen hoef je echt de skatesport niet te beoefenen. Deze sportieve coole sneakers zijn tegenwoordig vooral een mode-accessoire. Skateschoenen zien er cool uit en zijn bovendien bijzonder aangenaam om te dragen.

Kijk maar eens bij het overzicht skateschoenen wat er allemaal aan skateschoenen te koop is. Of kijk bij de aanbiedingen van sneakers bij de skateschoenen wat er allemaal aan deze modieuze sneakers te koop is bij de beste winkels van deze schoenen en Nederland. Je weet dan meteen wat goede streetwear skateschoenen kosten.

Supra skateschoenen

Cool en sterk

Ten opzichte van gewone sneakers hebben skateschoenen extra versterkingen en beschermen ze je voeten beter. Daarom zijn skateschoenen schoenen die lang mee kunnen gaan.

Skateschoenen zijn vaak laag en breed, maar uitzonderingen bevestigen altijd de regel dus er zijn ook hoge skateschoenen. Skateschoenen worden vooral door mannen en jongens gedragen. Ze staan mooi onder een jeans of cargobroek, maar eigenlijk kunnen  skateschoenen altijd, het zijn makkelijke streetwear sneakers die er nonchalant maar toch modieus uitzien. Skateschoenen zijn makkelijk te combineren.

Etnies skateschoenen

Alternatieve streetwear sneakers

Je zou skateschoenen ook alternatieve sneakers kunnen noemen. Ze zien er altijd net wat anders uit dan gewone sneakers. Met een net wat coolere print en vaak met een nadrukkelijk aanwezig logo. Soms is dat logo over de hele skateschoen te vinden.

Goede merken skateschoenen

Skateschoenen worden gemaakt door bekende merken als Nike, Vans en Converse, maar veel echte skateschoenen worden gemaakt door merken die zelf uit de skateboard-scene komen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de skateschoenen van Supra, Globe, Etnies, HUF, DVS en Emerica. Kijk vooral eens bij de aanbiedingen van deze laatste merken (deze vind je onder de link).

DC Shoes skateschoenen

Nike heeft met Nike SB zelfs een compleet skateschoenen-label in de markt gezet. Onder de naam Nike SB verkopen ze compleet nieuw ontworpen skateschoenen maar ook skate-ready versies van hun klassieke sneakers.

Kijk bij de bovenaan genoemde link voor alle goede skateschoenen.

Zie ook: Tips en aanbiedingen sneakers

 
Onderwerpen:
Goede skateschoenen, mannen, vrouwen, kinderen, beste skateschoen, heren, dames, meisjes, jongens, streetwear schoenen, streetwear sneakers.