Skechers schoenen zijn gezonde sportieve schoenen. Skechers is inmiddels (heel stilletjes) al één van de vijf grootste schoenenfabrikant ter wereld geworden. Niet verwonderlijk gezien de grote kwaliteiten van dit Amerikaanse merk schoenen.

Skechers schoenen zijn mooi, de keuze is enorm en de kwaliteit van de schoenen van dit merk is heel groot. Bovendien hebben sommige modellen de plezierige eigenschap dat ze je lichaam verbeteren als je er simpelweg op loopt.

Dit betreft de zogenaamde Skechers Shape Ups. Dit zijn heel speciale sneakers en sportschoenen die de houding van de drager gedurende het lopen verbeteren, de spieren versterken en zelfs helpen gewicht te verliezen.

Skechers maakt niet alleen mooie sneakers en sportschoenen, maar er zijn ook Skechers laarzen en veel andere modellen schoenen zoals slippers, instapschoenen, booties, clogs, ballerina’s, sandalen, pumps, mocassins en zelfs babyschoenen en pantoffels. Met Skechers kun je dus alle kanten op.

Skechers in meer dan 100 landen
Er zijn Skechers schoenen en laarzen voor heren, dames, jongens en meisjes. De schoenen zijn in meer dan 100 landen te koop. Daarmee is Skechers één van de grootste internationale schoenmerken. Wereldwijd neemt Skechers de derde plaats in en in Amerika is het zelfs het grootste schoenenmerk.

Het schoenenmerk Skecher is in 1992 opgericht door de voormalige eigenaar van het schoenenmerk LA Gear. Amerika werd in een rap tempo veroverd, en in 1994 kwamen de Skechers schoenen ook naar Europa.

Skechers Shape Ups 
De Skechers Shape Ups dateren van eind 2008. Met deze fitness schoenen integreer je de training in het dagelijks leven. Je traint terwijl je loopt. De Skechers Shape Ups beschikken over de kinetic wedge technologie die kan kan helpen om gewicht te verliezen, spieren te versterken en de houding te verbeteren. Ook kunnen deze gezonde Skechers fitness schoenen de druk op de gewrichten verminderen.

Opmerkelijk
De merknaam Skechers wordt vaak als Skecher, Sketchers of Skethers geschreven, maar dit is toch echt fout.

Zie ook: