Het zijn heel andere schoenen dan die we hier normaal gesproken behandelen, maar ook als je gaat skiën heb je goede schoenen nodig. We kijken hier naar de beste merken skischoenen.

Klik hieronder op de naam van het merk skischoenen en je krijgt meer informatie over het merk en de skischoenen. Tevens vind je er aanbiedingen van deze skischoenen bij de beste Nederlandse winkels op dit gebied. Koop voordelig skischoenen van de beste merken!

Al deze merken verkopen skischoenen voor volwassenen (heren, dames) en kinderen (jongens, meisjes).

Al deze skischoenen zijn te koop via de beste winkels om skischoenen te kopen. Deze aanbevolen winkels hebben een groot en breed assortiment skischoenen en bieden deze vaak met een hoge korting goedkoop aan.

Hieronder vind je de beste merken. Klik op de naam voor meer informatie en aanbiedingen:

Nordica skischoenen
De meeste skischoenen die verkocht worden zijn van Nordica. Dit Italiaanse merk is met een marktaandeel van zo’n 30% marktleider bij de skischoenen. Nordica komt uit Italië en maakt als meer dan 70 jaar goede skischoenen. Veel innovaties op het gebied van skischoenen staan op naam van Nordica.

Atomic skischoenen
Atomic is een Oostenrijkse ski-specialist. Van ski’s tot ski-stokken, maar ook ski-schoenen worden door Atomic gemaakt en in grote hoeveelheden verkocht. Atomic verkoopt alle soorten skischoenne voor alle soorten schoenen en alle soorten skiërs.

Salomon skischoenen
Salomon is een groot Frans outdoormerk. Op deze site kom je ze vaak tegen als maker van wandelschoenen en andere outdoorschoenen, maar Salomon is ook heel groot in skischoenen en in meer ski-benodigdheden en benodigdheden voor bij het snowboarden.

Lange skischoenen
Evenals Salomon is Lange een Frans merk, maar Lange is helemaal gespecialiseerd in het skiën. Al sinds 1948 maakt Lange skischoenen van hoge kwaliteit die er hele mooi uitzien. Geen ander merk skischoenen heeft zo’n erelijst opgebouwd aan sportieve ski-successen als Lange. Vele wereldtitels en olympische medailles zijn gewonnen met Lange skischoenen.

Onderwerpen:
Beste skischoenen, beste merken, nordica, atomic, salomon, lange, goede skischoenen merken, beste skischoenen.