Slazenger schoenen zijn modieuze sneakers. Slazenger is een Brits sportmerk dat al sinds 1881 bestaat.

Naast sneakers maakt  Slazenger ook sportschoenen. Slazenger richt zicht op sporten als tennis, hockey en cricket. Schoenen maken maar een klein deel uit van hun collectie, maar dat kan veranderen.

Let op! We hebben momenteel geen aanbevolen winkels voor Slazenger schoenen. Kijk hier voor alternatieven.

In Nederland zijn Slazenger schoenen lastig te vinden. Maar online zijn vooral de modieuze sneakers van dit merk wel verkrijgbaar. Deze Slazenger sneakers zijn sportief maar toch gekleed van stijl. We verwachten een grote toekomst voor deze sneakers. En mogelijk ook voor andere Slazenger schoenen, want het merk heeft plannen om binnen een paar jaar met een hele lijn schoenen voor heren en dames te komen.

Slazenger ticht zich op dezelfde groep kopers als Fred Perry en Adidas. Que prijzen zijn Slazenger schoenen te vinden in het midden-segment.

Slazenger bestaat als merknaam al sinds 1881. De oorsprong van het merk gaat zelfs terug tot 1810. Daarmee is Slazenger het oudste merk sportkleding dat nog bestaat. In het verleden was Slazenger al heel actief als producent van schoenen, maar was hiermee gestopt. In 2009 keerde de Slazenger schoenen echter terug. Met grote plannen!