Een ballerina heeft normaal gesproken de vorm van een muiltje. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant is het schoentje gesloten. Toch maken designers steeds vaker uitzonderingen op deze regel.

Zo heb je ballerinas die open zijn bij de teen (peeptoe ballerina’s) en slingback ballerina’s die een enkelbandje aan de achterkant hebben. Zo ontstaat een soort platte pump.

Hoewel een goed uitgevoerde slingback ballerina erg mooi en elegant kan zijn, zijn deze damesschoenen vrij zeldzaam. Toch zijn er enkele goede schoenmerken die deze slingback ballerina’s volop in hun zomercollectie hebben zitten. Hieronder de beste schoenmerken op dit gebied:

Tip: Kijk bij de aanbiedingen van ballerina’s voor de beste ballerina schoenen in alle modellen.

Belmondo ballerina’s
Een breed gesorteerd Duits merk schoenen. Hoewel Belmondo zowel damesschoenen als herenschoenen maakt zijn ze vooral op schoenen voor dames gericht. Belmondo schoenen zijn chique, elegant en vrouwelijk. Dat geldt ook voor de slingback ballerina’s van dit merk. Wie heel modieuze slingbacks van zeer goede kwaliteit zoekt moet vooral eens bij de Belmondo slingback ballerina’s kijken.

El Naturalista ballerina’s
De Spaanse schoenfabrikant El Naturalista staat bekend om haar ecologische schoenen. Deze schoenen zijn op een natuurvriendelijke manier van duurzame materialen gemaakt. Tevens ondersteund El Naturalista diverse goede doelen. Wie El Naturalista slingbacks koopt doet daarom meteen wat goeds voor de wereld, en bovendien kun je mooie en comfortabele slingbacks ballerina’s dragen.

Vagabond ballerina’s
Ook uit Zweden komen mooie en goede slingback ballerina’s. Vagabond maakt ze. Vagabond is een schoenmerk dat altijd origineel en vernieuwend is. Dat geldt dan ook voor de slingbacks van dit Zweedse schoenenmerk. De slingback ballerina is dan ook een model schoen waarop ontwerpers zich helemaal kunnen uitleven. Kijk vooral eens naar Vagabond slingback ballerinas als je originele slingbacks zoekt.

Kennel & Schmenger ballerina’s
K&S (Kennel & Schmenger) is ook zo’n schoenfabrikant waar altijd weer mooie originele damesschoenen vandaan komen. Bekijk de slingbacks van dit Duitse schoenmerk vooral ook eens als je bijzondere slingback ballerina’s zoekt.

Meer goede merken slingback ballerinas

Kijk bij de beste ballerinas merken voor nog meer goede schoenmerken voor slingback ballerina’s.

Onderwerpen
Slingback ballerina’s, slingback ballerinas, slingbacks.