Normaal gesproken hebben sneakers veters (of in het geval van kindersneakers klittenband). Maar momenteel zijn de slip on sneakers helemaal hot. Slip on sneakers zijn instappers in de vorm van een sneaker.

Meestal hebben slip on sneakers geen veters, en als ze veters hebben zijn deze voor de sier. Ook hebben slip on sneakers vaak een wat dikkere zool. De veterloze sneakers zijn verder meestal gemaakt van stof, bijvoorbeeld canvas.

Celine en Vans hebben de slip on sneaker populair gemaakt, maar heel veel merken hebben dit seizoen slip on sneakers in hun collectie opgenomen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van slip-on sneakers. Daarin vind je alle goede slip on sneakers van alle merken.

Slip on sneakers zijn ideaal voor de zomer. Ze bieden het draagcomfort van een sneaker, maar je kunt ze snel en makkelijk aan en uit schieten. Ideaal in de tuin, op het strand en bij het zwembad. Geen veters, geen sokken. Maar wel de modieuze en sportieve uitstraling van een sneaker.

Slip on sneakers / instap sneakers zijn er zowel voor vrouwen als voor mannen. De veterloze sneakers zijn vaak voorzien van een vrolijke zomerse print. Meestal zijn de slip ons gemaakt van canvas maar er zijn ook slip on sneakers van leer. In het bovenstaande overzicht met aanbiedingen vind je alle interessante slip on sneakers die in Nederland en België te koop zijn.

Onderwerpen:
Slip on sneakers, slip ons, veterloze sneakers, dames, heren, slip on schoenen, sneakers zonder veters, slip ons.