Meestal hebben slippers een platte zool, maar er zijn ook volop uitzonderingen in de vorm van slippers met een hakje. Kijk hier voor de mooiste slippers met hak voor dames.

Slippers met een hakje zijn net wat eleganter, stijlvoller en vooral vrouwelijker dan de standaard platte slippers. Naast het hakje bieden ze vaak ook wat extra finesse. Bijvoorbeeld in de vorm van bandjes, een gespje, wat kraaltjes of een andere versiering.

Slippers met een hakje zijn over het algemeen wat sjiekere en meer smaakvolle slippers dan de platte damesslippers.

Kijk bij de aanbiedingen van slippers met een hakje voor een overzicht van ruim 600 van deze modieuze damesslippers tegen de laagste prijzen.

Bij de bovenstaande damesslippers vind je twee soorten slippers met hakje. Ten eerste heb je de slippers met een sleehak, waarbij het hakje eerder hoogt als een welving in de zool. De tweede soort slipper is de slipper waarbij het hakje wel duidelijk waarneembaar is, meestal in de vorm van een kleine blokhak.

De tweede soort slippers met hakje is wat modieuzer en komt qua design vaak dicht in de buurt van een sandaal. Kijk in het bovenstaande overzicht voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: Meer tips slippers

Onderwerpen:
Slippers met hak dames, damesslippers hakje, slippers hak.