Normaal gesproken zijn slippers platte schoenen zonder hak. Let op, we hebben het dan niet over sandalen, maar over teenslippers. Toch zijn er ook uitzonderingen. Mooie slippers voor dames met een kleine of hoge hak.

In het overzicht alle slippers en sandalen met hak vind je er vele honderden. Sandalen en slippers voor dames van merken als Grendha, Skechers, Tamaris, House of Harlow, Havaianas, Ugg (foto boven), S.Oliver, Ipanema en andere topmerken. Allemaal met een hak of hakje, Variƫrend van een slipper met lage hak (nauwelijks hoger dan een centimeter) tot slippers met torenhoge sleehakken.

Grendha

Slippers met lage hak

De meeste van deze slippers met hak vallen wel in de categorie bescheiden hakje. En dit zijn ook de damesslippers met hak die het meest gewild zijn. Met een klein hakje lever je op de slippers niet in op draagcomfort, maar het staat net wat stijlvoller en eleganter. Je loop pas je met zo’n hakje automatisch aan, en dat komt je uitstraling alleen maar ten goede.

Grendha

Slippers met middelhoge hak

Verder zien we bij de slippers met hak veel damesslippers waarvan niet alleen de hak wat hoger is, maar ook de zolen. Zo krijg je stoere teenslippers met een dikke zool voor dames. Een beetje vergelijkbaar met de populaire sneakers met dikke zolen.

Skechers

Bij het bovenstaande overzicht van slippers met hak kun je redelijk nauwkeurig aangeven hoe hoog de hak kan zijn. Slippers met een kleine hak (tot 3 cm) zijn vooral damesslippers met een kleine verhoging bij de hiel. De slippers met een middelgrootte hak (4 tot 6 cm) zijn met name teenslippers met een dikke zool.

Slippers met hoge hak

Slippers met een hoge hak (meer dan 7 centimeter) beschikken meestal over hoge sleehak. Vooral Ipanema en Grendha maken veel van dit soort hooggehakte damesslippers.

Ipanema

In het bovenstaand overzicht met alle slippers met hak vind je al deze teenslippers met hak en nog veel meer van deze stijlvolle damedschoenen voor de zomer.
Ipanema

Foto’s: Sarenza


Onderwerpen:
Sandalen met hak, slippers met hak, damesslippers met hak.