Er is een enorme keuze aan slippers voor dames. Van eenvoudige teenslippers tot heel modieuze damesslippers met originele details en versieringen.

Wij kijken hier naar de beste merken slippers voor dames. Slippers in vele verschillende stijlen en soorten.

Aanbiedingen slippers dames

Wil je liever een overzicht van alle slippers die er te koop zijn? Kijk dan bij de aanbiedingen van slippers voor dames. Dan krijg je een overzicht van het aanbod aan damesslippers van alle goede en belangrijke schoenenwinkels in Nederland.

Overzicht alle slippers dames

Een nog beter overzicht van wat er aan damesslippers te koop is krijg je via het overzicht met alle damesslippers. Hier vind je meer dan 10.000 slippers, zowel bladslippers als teenslippers voor dames!

Natuurlijk kun je in dit grote overzicht heel makkelijk de voor jou beste slippers selecteren.

De mooiste en beste slippers voor dames

Hieronder vind je een beschrijving van enkele van de beste merken slippers voor vrouwen.

Lazamani en Ella Cruz
Wat voor soort slippers zoek je? Relaxte teenslippers of modieuze slippers? Lazamani is een heel groot en populair merk op het laatste gebied. Lazamani maakt alleen slippers voor dames en deze damesslippers zijn heel trendy en modieus. Lazamani slippers zijn altijd mooi afgewerkt en vaak voorzien van details als een gesp, kraaltjes of een stoffen bloem.

Ook Ella Cruz maakt schitterende slippers voor dames die heel modieus en trendy zijn. Supervrouwelijk. prachtig afgewerkt en heel origineel.

Havaianas en Ipanema
De meest hippe teenslippers komen tegenwoordig uit Brazilië. De slippers van de Braziliaanse merken Ipanema en Havaianas zien er niet alleen mooi, vrolijk en verzorgd uit, maar ze zijn ook van topkwaliteit. Gemaakt van de beste rubbersoorten die reukloos, huidvriendelijk en heel flexibel zijn. De teenslippers voor dames van beide Zuid Amerikaanse merken zijn verkrijgbaar in ontelbare varianten qua kleur en prints.

Birkenstock en zusjes
Niet iedere vrouw is gecharmeerd van Birkenstock slippers, maar feit is dat de echte Birkenstocks bijzonder comfortabel zijn om te dragen. Op geen ander merk slippers kun je zo lang zonder problemen lopen. Dit komt met name door het unieke Birkenstock voetbed. Dit voetbed wordt ook gebruikt in de slippers van andere Birkenstock merken zoals Papillio, Betula, Birki’s. Het aanbod aan slippers voor dames van al deze merken bij elkaar is enorm.

Reef en O’Neill
Slippers en de surfwereld zijn nauw met elkaar verbonden. Veel goede slippers worden dan ook door surfmerken gemaakt. Het gaat daarbij vooral om eenvoudige maar uitstekende teenslippers. Veel van deze slippers komen uit Amerika. Reef en O’Neill zijn goede voorbeelden van (voormalige) Amerikaanse surfmerken die goede teenslippers maken. Coole slippers voor dames, heren en kinderen.

Roxy en Holster
Maar surfen doen ze niet alleen in Californië maar vooral ook in Australië. Ook daar komen veel prachtige slippers vandaan. Met name Roxy maakt damesslippers die bijzonder populair zijn. Roxy slippers voor dames zien er hip en kleurrijk uit. In tegenstelling tot de meeste andere fabrikanten van slippers richt Roxy zich helemaal op slippers voor dames en meisjes. Dat is terug te zien aan de vrouwelijke uitstraling van veel van de Roxy damesslippers.

Holster is een slippermerk in opkomst dat in Nederland nog minder bekend is dan in de rest van de wereld. De Holster slippers voor vrouwen zien er ook op en top vrouwelijk uit. Ze zijn gemaakt van een speciaal zacht “jelly” materiaal dat de Holster damesslippers uniek maakt.

FitFlop
Pijnlijke voeten? Rugklachten? Snel moe? Kijk dan vooral eens naar FitFlop slippers. Deze slippers zijn wetenschappelijk ontwikkeld en bij het lopen op deze slippers train je je spieren in plaats van dat je ze vermoeid. En de FitFlops zijn niet alleen erg gezond voor je lichaam, de FitFlop slippers voor dames zien er ook nog eens mooi uit.

Grendha
Grendha maakt supervrouwelijke slippers. Evenals de Havaianas en de Ipanema slippers komen de Grendha slippers voor dames uit Brazilië maar de Grendha’s hebben een totaal andere stijl. Bij deze damesslippers tref je veel steentjes, kralen, vlechtjes en andere versierselen aan, plus heel veel kleur. De stijl is eerder Afrikaans dan Zuid Amerikaans.

Flip Flop
De Engelse benaming voor teenslippers is flipflops, en zo worden de slippers van het merk Flip Flop ook genoemd. Dat is geen toeval want het was Flip Flop die in 1997 de teenslipper uitvond. Met heel veel succes want teenslippers zie je tegenwoordig in de zomer overal op het strand, in het zwembad, maar ook gewoon op straat. Bijna alle grote schoenmerken maken tegenwoordig teenslippers. Maar ook de originele Flip Flops zijn nog gewoon te koop. Al is dit merk natuurlijk wel met zijn tijd meegegaan. De enige echte Flip Flops zijn waterproof en heel sterk.

Protest slippers
Ook Protest maakt prachtige damesslippers. Dit Nederlandse modemerk biedt alle soorten slippers voor dames. Van eenvoudige goedkope teenslippers tot luxere slippers die gemaakt zijn van de beste materialen en die heel modieus en comfortabel zijn.

Zie ook: Meer slippers tips

Onderwerpen:
Beste slippers dames, slippers vrouw, slapper dame, damesslippers, teenslippers dames, badslippers vrouwen.