Slippers zijn populaire zomerschoenen bij kinderen. Ze zijn koel en je kunt ze lekker makkelijk aantrekken en weer uittrappen. Slippers kunnen tegen water, en kinderen hoeven er niet zo zuinig mee om te springen.

Daarbij zijn er, met name  voor meisjes, allemaal slippers met leuke prints en in vrolijke kleuren te koop.

Wil je weten wat er allemaal aan leuke en slippers voor kinderen te koop is? En wat deze kosten? Kijk dan bij de onderstaande pagina’s met aanbiedingen. Deze bevatten alle aanbiedingen van de belangrijke Nederlandse schoenenwinkels.

Teenslippers en badslippers voor kinderen

Slippers zijn onder te verdelen in teenslippers en badslippers. Vooral het aanbod aan teenslippers voor kinderen is erg groot. Bijna alle grote schoenmerken maken slippers, evenals een groot aantal specialisten als Havaianas, Reef, Birkenstock, Rider en Ipanema. Ook fabrikanten van kinderschoenen maken vaak goede slippers voor kinderen. Zo zijn de kinderslippers van de kinderschoenmerken Develab en Vingino zeer de moeite waard.

Kies voor goede slippers

Slippers zijn niet de meest gezonde schoenen (die van Birkenstock uitgezonderd) en de voeten van kinderen zijn nog in ontwikkeling. Kies dus voor goede slippers als je kinderslippers zoekt. Havaianas bijvoorbeeld, maakt zijn slippers van gezonde natuurlijke materialen en de Birkenstock slippers worden geroemd om hun gezonde voetbed. Deze slippers zijn heel wat beter voor de kindervoeten dan de kinderslippers die je voor een paar euro bij een budgetwinkel koopt.

 
Onderwerpen:
Goede slippers kinderen, beste kinderslippers, jongens, meisjes, kinderen.