Meisjes lopen in de zomer graag op luchtige zomerse slippers rond. Maar natuurlijk moeten deze slippers wel comfortabel zitten en niet snel kapot gaan.

En voor de ouders is het belangrijk om te weten dat deze slippers voor meisjes goed voor de voeten zijn, en natuurlijk mogen ze ook niet teveel kosten. Daarom hebben we de beste slippers voor meisjes voor je op een rijtje gezet.

Aanbiedingen meisjesslippers

Wil je een overzicht van alle slippers voor meisjes. Kijk dan in het overzicht met aanbiedingen van meisjesslippers bij de schoenenwinkels in Nederland.

Alle slippers meisjes

Kijk in het overzicht met alle slippers meisjes voor meer dan 3.000 meisjesslippers. Uit dit overzicht kun je heel makkelijk de voor jou beste slippers voor meisjes selecteren.

De beste slippers meisjes

Hieronder vind je een lijstje met schoenmerken die goede slippers voor meisjes maken. Klik op de naam van het slippermerk voor meer informatie en voor aanbiedingen van de meisjesslippers en andere schoenen van de betreffende schoenfabrikant.

Havaianas slippers
De beroemde Havaianas slippers zijn er ook voor meisjes. De kwaliteit van Havaianas slippers mag bekend zijn. Deze teenslippers zijn gemaakt van een bijzonder goede (geheime) rubbersamenstelling die flexibel, reukloos, vormvast en huidvriendelijk is. Bovendien zien de slippers van het Braziliaanse Havaianas er altijd vrolijk en zomers uit. Een aanrader als je slippers voor meisjes zoekt.

Reef slippers
Nog zo’n topmerk in teenslippers. Reef is een belangrijk merk surfkleding uit Californië. Van zo’n merk mag je wel goede slippers verwachten. En die maakt Reef dan ook. Hun collectie meisjesslippers is mag dan een stuk kleiner zijn dan de slippers voor volwassenen, de teenslippers voor meisjes die Reef maakt zijn de moeite meer dan waard. Kijk dus ook even bij Reef als je op zoek bent naar slippers voor een meisje.

Birkenstock slippers
Natuurlijk zijn de bekende Birkenstock slippers er ook voor meisjes. De Birkenstocks staan bekend om hun bijzonder comfortabele voetbed. Dit maakt de Birkenstocks bijzonder geschikt voor meisjes die veel lopen of die snel last hebben van vermoeide voeten. Ook op Birkenstock slippers voor meisjes kun je de hele dag vooruit. Voor meisjes heeft Birkenstock vele fel gekleurde zomerslippers in de collectie.

Ipanema slippers
Evenals Havaianas is Ipanema een Braziliaans merk schoenen dat heel zomerse teenslippers maakt. Voor meisjes maakt Ipanema prachtige vrolijk gekleurde teenslippers. Ook deze slippers voor meisjes zijn van uitstekende kwaliteit. Ipanema maakt jaarlijks meer slippers dan Havaianas.

Develab slippers
Ben je niet op zoek naar een standaard-teenslipper maar naar meer modieuze meisjesslippers, kijk dan eens naar de slippers voor meisjes van Develab, een grote producent van modieuze kinderschoenen. Deze slippers zijn gemaakt van leer en onder het lederen voetbed zit een soepele kurkzool met rubberen onderkant.

Clic! slippers
Ook Clic! maakt slippers voor meisjes die bijzonder trendy en modieus zijn. Voor dit soort slippers betaal je wel meer dan voor een paar standaard teenslippers, maar dan heb je wel bijzondere meisjesslippers. Clic! staat bekend om zijn kinderschoenen die net zo hip en modieus zijn als schoenen voor volwassenen.

Gioseppo slippers
Hoewel het Spaanse Gioseppo een brede collectie schoenen maakt is dit zomerse schoenmerk in Nederland en België vooral bekend om hun prachtige collectie sandalen en slippers voor meisjes en jonge vrouwen. Zoek je modieuze meisjesslippers? Kijk dan hier vooral eens naar de aanbiedingen van Gioseppo slippers voor meisjes.

Michael Kors slippers
Michael Kors is een ander merk schoenen dat van damesslippers en slippers voor meisjes ware kunstwerkjes maakt. Met deze meisjesslippers gaan kleine dametjes modieus de zomer in.

Protest slippers
Het Nederlandse sportieve modemerk Protest heeft ook veel mooie slippers in zijn collectie, waaronder ook leuke slippers voor meisjes. Deze Protest meisjesslippers zijn heel betaalbaar.

Zie ook: Tips kinderschoenen

Onderwerpen:
Beste slippers meisjes, goede meisjesslippers, mooie slippers meisje.