Jongens lopen graag op sneakers. Niet alleen zijn sneakers licht en comfortabel om te dragen, deze schoenen zien er ook heel sportief en cool uit. Daarbij speelt het ook een grote rol van werk merk de sneakers zijn. Wij kijken hier naar de beste en meest populaire merken jongenssneakers. De beste sneakers voor jongens.

Aanbiedingen sneakers jongens

Wil je een totaal overzicht van wat alle merken bieden, en wat er allemaal aan sneaker voor jongens te koop is? Kijk dan bij de aanbiedingen van kinderschoenen bij de belangrijkste winkels. In dit overzicht vind je het aanbod aan sneakers voor jongens en andere kinderschoenen bij alle belangrijke schoenenwinkels van Nederland.

Beste sneakers jongens (merken)

Vans sneakers jongens
Als schoenenmerk voor skaters, boarders en surfers is Vans een bijzonder cool merk sneakers voor jongens. Een merk alleen voor die doelgroepen is Vans al lang niet meer. Tegenwoordig is het een groot belangrijk merk schoenen dat vooral onder jongeren bijzonder populair is. De keuze uit Vans sneakers voor jongens is bijzonder groot. Je hebt deze sportieve jongensschoenen in vele hippe kleuren.

Converse sneakers jongens
Converse is een ander hip merk schoenen dat bijzonder populair is onder jongeren. Ook Converse maakt bijzonder comfortabele sneakers voor jongens van prima kwaliteit. In het geval van Converse zijn dat jongenssneakers die zijn gebaseerd op Amerikaanse basketballschoenen. Converse is bij verkiezingen georganiseerd door MTV vele malen uitgeroepen als het coolste merk sneakers.

Develab sneakers jongens
Develab is een specialist in kinderschoenen. Develab sneakers voor jongens zijn dan ook vooral populair bij jongere kinderen. Voor kinderschoenen zijn Develab jongensschoenen bijzonder hip. Het zijn stoere sportieve schoenen. Schoenen die jongens graag dragen. Kinderschoenen ook van hoge kwaliteit die heel comfortabel zitten. Ideaal om te spelen en te ravotten.

Red Rag jongens sneakers
Red Rag is een jong Nederlands merk schoenen dat heel populair is bij zowel tieners als kinderen. De stijl van Red Rag schoenen wordt gekenmerkt door een ruige en stoere uitstraling. Dat geld ook voor hun jongenssneakers. Red Rag schoenen zijn origineel en vernieuwend. Hun sneakers voor jongens zijn er in vele kleurstellingen.

New Balance sneakers jongens
New Balance is een Brits schoenenmerk gespecialiseerd in sportieve schoenen. In hun collectie bevinden zich dan ook vele mooie sportieve sneakers van jongens. Deze sneakers zijn veelal van hardloopschoenen afgeleid. Je hebt deze jongenssneakers met veters en klittenband. De sneakers voor jongens zijn er in vele, vaak felle, kleuren. De N van New Balance is altijd prominent aanwezig op de New Balance jongenssneakers.

Nike jongenssneakers
Nike is een heel bekende fabrikant van sneakers voor jongens. Hun collectie jongenssneakers is enorm. Je hebt keuze uit vele kleuren en kleurstellingen. Soms met felle kleuren, soms vrij neutraal van kleur. De kwaliteit van Nike sneakers staat buiten kijf.

Adidas jongenssneakers
In een overzicht van beste sneakers voor jongens mag Adidas natuurlijk niet ontbreken. Ook Adidas biedt een enorme keuze uit jongenssneakers. Neutrale kleuren, bonte kleuren, knallende kleurcombinaties, veters, klittenband. Adidas biedt jongens altijd wel een paar sneakers die helemaal bij hun wensen aansluiten. Adidas sneakers voor jongens zijn van prima kwaliteit en heel betaalbaar.

Etnies jongenssneakers
Etnies is ooit ontstaan als cool sportmerk voor skaters, surfers, boarders en crossers. Ze maken enorm hippe sneakers, waaronder ook jongenssneakers. De Etnies sneakers voor jongens zijn hip en cool om te zien maar ook van hoge kwaliteit. Ze lijken uit Amerika te komen, maar Etnies is een Frans merk schoenen.

Shoesme jongens sneakers
Een Nederlands kinderschoenenmerk dat bekend staat om zijn schoenen voor jongens en meisjes van bijzonder hoge kwaliteit. Het zijn gezonde comfortabele schoenen voor kinderen die tegen een stootje kunnen. Schoenen die er mooi en modieus uitzien ook, kijk maar naar de sneakers voor jongens van Shoesme. Je hebt deze jongenssneakers in diverse stijlen en modellen. Hoog en laag, met veters en met klittenband.

Zie ook: Meer tips kinderschoenen

 
Onderwerpen:
Sneakers jongens, gympen jongens, stoere jongens sneakers, hippe sneakers jongens, beste jongenssneakers.