Van bloemen wordt iedereen vrolijk. Daarom kijken we hier naar leuke sneakers voor de zomer met een leuke bloemen print.

Neem bijvoorbeeld de Nikes hier boven. Deze sneakers met bloemen maken deel uit van een serie Nike Air Max 1 Ultra damessneakers die Nike in het voorjaar van 2015 uitbracht. Het betrof zes verschillende versies van de Nike Air Max met bloemen motief. Rode rozen, bronzen lelies, rode bloesem, kersen bloesem en nog meer vrolijke fleurige prints.

Tip: Op zoek naar leuke sneakers met bloemprint? Bij de aanbiedingen sneakers met bloemen vind je honderden van deze sneakers voor dames, kinderen en heren.

Maar niet alleen Nike, ook het Franse Le Coq Sportif heeft kleurige en fleurige sneakers in de collectie. Zoals de canvas sneaker met bloemenprint die je hieronder ziet. Deze sneaker met bloemen heeft heel veel kleur, maar Le Coq Sportif brengt ook minder knallende sneakers met bloemen uit.

En ook Vans doet mee. Hieronder zie je ‘floral print Vans’ met een bloemen op een donkere achtergrond. Helaas zijn deze Vans bloemen-sneakers exclusief te koop, maar het hippe sneakermerk heeft meer mooie sneakers met bloemen in de collectie.

En liefhebbers van sneakers met bloemen op een donkere achtergrond kunnen ook heel goed terecht bij Nike. Hun zogenaamde photosynthesis runningshoes zien er geweldig uit. En zitten natuurlijk zo heerlijk als we van Nike sneakers gewend zijn.

En tot slot nog een paar smaakvolle sneakers met bloemen print van La Strada. prachtige eyecatchers die geweldig staan onder een casual outfit.

En zo brengen nog veel meer merken prachtige bloemen-sneakers uit. Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor nog veel meer mooie sneakers met bloemen print.

Zie ook: Sneakers advies

Onderwerpen:
Sneakers met bloemen print, sneakers bloemenprint, vrolijke sneakers dames, kinderen, sneakers bloemprint.

Productselectie: Bol.com