Sneakers zijn schoenen die je het hele jaar kunt dragen. Leren sneakers zijn namelijk ook zeer geschikt voor de winter. En voor als het echt koud is zijn er lekker warm gevoerde hoge sneakers.

Maar het is vooral belangrijk dat de sneakers van leer zijn waterdicht. Hoge sneakers zijn wel zo plezierig als er sneeuw ligt. Bovendien zijn hoge sneakers warmer.

Er zijn speciale wintersneakers. Zo heeft Nike de Air Max Winter serie, en merken als Timberland en HUB staan bekend om hun prachtige en vaak heel stoere sneakers voor de winter.

Vans wintersneakers

Ook Vans heeft speciale wintersneakers. Neem bijvoorbeeld de Vans Sk8 Hi Mountain. Deze unisex sneaker is een variant op de populaire hoge Vans Sk8 Hi sneaker die is aangepast aan gebruik in de winter. Tussen de voering en de buitenzool bevindt zich een isolatielaag die zorgt voor meer warmte en een betere waterbestendigheid. De zool is ook aangepast en biedt meer grip dan normaal bij een Vans sneaker.

Vans sneakers

Palladium sneakers voor de winter

Palladium heeft een mooie en uitgebreide collectie sneakers voor de winter. Hierbij bevinden zich ook modellen waarvan de neus en het deel van het bovenwerk gemaakt zijn van rubber. Dit is natuurlijk ideaal voor lopen door de nattigheid zoals waterplassen en sneeuw.

Palladium sneaker boots

Maar zo zijn er nog veel meer mooie sneakers voor de winter. Kijk bij de sneaker aanbiedingen van de beste schoenenwinkels waar je al deze schoenen goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Sneakers aanbiedingen en tips


Onderwerpen:
Sneakers winter, wintersneakers, gevoerde sneakers, warme sneakers, sneaker boots, warme sneakers, voering, hoge sneakers.