Softclox schoenen maakt diverse soorten damesschoenen waaronder natuurlijk de zachte clogs waaraan het merk zijn naam te danken heeft. Maar het aanbod gaat veel verder.

Kenmerkend voor Softclox schoenen zijn de ideale mix van een vrolijke uitstraling met een geweldige pasvorm, een hoge kwaliteit , het opvallende design van de schoenen, maar vooral de scharnierende houten zool die voor veel draagcomfort zorgt.

Waar kun je in Nederland Softclox schoenen kopen?

Softclox schoenen zijn in Nederland online te koop bij diverse online schoenenwinkels. Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Softclox schoenen bij onderstaande online schoenenwinkels.

Deze online schoenenwinkels bieden het beste assortiment Softclox schoenen tegen de laagste prijzen aan.

Schoenen met houten zool

Softclox schoenen lopen zeer comfortabel door de sterke houten zool die beschikt over een elastische inzet. Deze houten zool maakt de schoenen niet alleen onverwoestbaar maar zorgt door de werking van het hout er ook voor dat de schoen zich aanpast aan iedere temperatuur. Deze zool is gemaakt van puur elzenhout.

Je zou denken dat houten zolen hard en luidruchtig lopen, maar niets is minder waar. Tenminste voor wat betreft de Softclox schoenen met een verbazend zacht aanvoelende houten zool.

Scharnierende zolen

Andere factoren die bijdragen aan het hoge draagcomfort van Softclox schoenen is het zachte anatomisch gevormde voetbed en de gebogen zool van de schoen. In deze zool zit een scharnier dat meebeweegt met het lopen. Deze scharnierende zool is het grote geheim van het draagcomfort van Softclox schoenen.

Softclox schoenen voor zomer en winter

Softclox is gespecialiseerd in damesschoenen. Het aanbod van Softclox bestaat voor een heel groot deel uit zomerschoenen, sandalen, slippers, muiltjes en clogs. Dit soort schoenen leent zich, qua uiterlijk, heel goed voor het gebruik van houten zolen. Maar dat geldt ook voor laarzen en laarsjes. Softclox heeft dan ook een uitgebreide wintercollectie met daarin vooral veel laarzen, zowel hoge laarzen als enkellaarsjes, veterlaarzen, halfhoge laarzen en zelfs snowboots.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels voor al deze Softclox schoenen en laarzen.

Zie ook: Tips clogs


Foto’s: Softclox

Onderwerpen:
Softclox schoenen met houten zool, Softclox clogs, comfortabele klompen,  draagcomfort clogs.