Softinos, de naam zegt het al. Softinos zijn zeer zachte en comfortabele schoenen. En ze zijn niet alleen zacht om te dragen, zo zien er ook uit. Kijk hier voor Softinos schoenen.

Er zijn Softinos schoenen voor dames en heren. Het aanbod van deze Portugese comfortschoenen is in Nederland zeer beperkt, maar diverse schoenenwinkels voeren dit merk. Kijk bij hun aanbiedingen van Softinos schoenen waar je deze vederlichte comfortschoenen kunt kopen.

Helaas: We hebben momenteel geen schoenenwinkels voor Softinos schoenen in Nederland. Kijk bij de beste comfortabele schoenen voor andere goede comfortschoenen.

Informatie Softinos schoenen

Softinos is in 2007 in Portugal opgericht. De missie van het merk is het maken van schoenen die zowel zacht aanvoelen als zacht zijn om te zien. Lopen op wolken is hun uitgangspunt. En als je Softinos schoenen draagt kun je je dat voorstellen. Softinos zijn extreem zacht, ze voelen aan als veertjes op de voet. Vederlicht!

Er zijn Softinos schoenen voor heren en dames, maar zoals we al schreven, het aanbod van de schoenen van dit merk is beperkt. Kijk hierboven bij de aanbiedingen wat er wel aan deze schoenen hier te koop is.

Kijk bij de aanbiedingen hierboven wat er in Nederland aan Softinos schoenen te koop is.

Zie ook: