Hier kijken we naar s.Oliver schoenen. Het bekende modemerk s.Oliver heeft in prachtige collectie schoenen en laarzen in het assortiment. Schoenen en laarzen in alle soorten, van moonboots tot slippers.

En natuurlijk zijn de laarzen en schoenen van het Duitse s.Oliver evenals de andere mode van dit merk gericht op modebewuste trendy vrouwen en mannen.

s.Oliver is echt een topmerk in mode. Als je een paar s.Oliver schoenen of laarzen koopt weet je zeker dat je schoeisel van hoge kwaliteit in huis haalt.


s.Oliver = Sir Oliver

s.Oliver is niet genoemd naar de oprichter van het merk, maar naar de hoofdpersoon uit het Charles Dickens boek Oliver Twist. Aanvankelijk was de naam van het modemerk Sir Oliver, maar het woord Sir was al als merknaam gedeponeerd door een parfum-fabrikant. Daarom werd de naam later aangepast in s.Oliver. Dat was in 1978, 9 jaar nadat Bernd Freier Sir Oliver in het Duitse W├╝rzburg had opgericht. Bern Freier is nog steeds de hoogste baas van s.Oliver.

s.Oliver herenschoenen

s.Oliver herenschoenen zijn vooral stevige leren schoenen, mooie gevoerde sneakers en fraaie boots. Maar ook bijvoorbeeld pantoffels zitten in het assortiment herenschoenen van s.Oliver.

s.Oliver damesschoenen

Het assortiment s.Oliver damesschoenen is heel breed. Met veel laarzen, veel leer, veel pumps en veel suede. Ieder model damesschoen of dameslaars kom je bij het brede aanbod van s.Oliver tegen. Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor alle modellen en prijzen.

s.Oliver mode

s.Oliver is een modemerk met een brede lijn aan producten. Schoenen en laarzen natuurlijk, maar brilmonturen, lingerie, babykleding, kinderkleding, tassen, horloges, paraplu’s, sieraden, beddengoed, badgoed en heel veel damesmode en herenmode wordt door s.Oliver gemaakt.