Sorel is een merk schoenen dat gespecialiseerd is in schoenen die tegen weer en wind kunnen. Sorel schoenen zijn echte outdoor schoenen en laarzen.
Sorel heeft heel veel snowboots in het assortiment, maar ook andere stevige schoenen en laarzen die natte en extreme weersituaties de baas kunnen.

Hier kun je goedkoop Sorel laarzen en schoenen kopen

Er zijn diverse winkels die de laarzen van Sorel goedkoop verkopen. De winkels hier onder hanteren de laagste prijzen en hebben het mooiste aanbod aan Sorel laarzen en schoenen.

In Nederland zijn vooral de Sorel snowboots bekend. Maar Sorel maakt ook prachtige enkellaarzen, veterboots, regenlaarzen, booties en outdoor laarzen. Stoer en bestand tegen vocht en kou, heerlijk warm en prachtig om te zien.

Het assortiment is de laatste jaren zelfs uitgebreid met minder “outdoor” schoenen zoals sloffen en pantoffels. Sorel schoenen draag je dus nu ook indoor!

Kijk maar eens bij de aanbiedingen hierboven wat er allemaal aan mooie Sorel laarzen en schoenen te koop is voor dames, heren en kinderen, en wat dit schoeisel voor de winter kost.

Informatie Sorel laarzen en schoenen

Sorel is een Canadees schoenmerk dat al sinds 1962 bestaat. Sorel werd toen opgezet als een nieuw label van de Kaufmann Rubber Company. Onder de naam Sorel gingen ze outdoor schoenen en winterlaarzen  maken, Met veel succes want in korte tijd groeide Sorel uit tot de grootste producent van winterlaarzen ter wereld.

Bij Sorel schoenen, laarzen en snowboots wordt vooral gebruik gemaakt van een rubberen zool onder een mooie leren schoen of laars. Sorel schoenen en laarzen zijn duurzame flexibele schoenen die lekker zitten, prachtig staan en je voeten warm en droog houden.

Sinds het jaar 2000 is Sorel onderdeel van het grote sportmerk Columbia Sportwear. Sindsdien slaat het schoenmerk zijn vleugels uit naar andere modellen schoenen en naar andere doelgroepen. De stijlvolle, functionele en comfortabele outdoor schoenen en laarzen, en de populaire snowboots  blijven echter het vlaggenschip van het stoere schoenmerk Sorel.

Sorel maakt schoenen en laarzen voor mannen, vrouwen en kinderen. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor Sorel laarzen en schoenen tegen de laagste prijs.

Onderwerpen:
Sorel laarzen, winterlaarzen, snowboots, pantoffels, Sorel schoenen, winter boots, booties.