SPM is een Nederlands schoenmerk dat damesschoenen en dameslaarzen maakt. SPM volgt modetrends op de voet en speelt hier snel op in met het uitbrengen van modieuze SPM laarzen en schoenen voor dames.

SPM is vooral bekend om zijn trendy laarzen, maar ook andere schoenen van SPM zijn een aanrader. Naast lange laarzen en enkellaarsjes maakt SPM onder andere sneakers, pumps, sandalen, slippers en ballerina’s. Allemaal voor dames want SPM schoenen zijn echte damesschoenen en dameslaarzen.

Maar bij SPM denken we vooral aan de prachtige laarzen van dit Nederlandse merk schoenen. Hoge laarzen, lage laarzen, enkellaarzen, kuitlaarzen, enkellaarzen, knielaarzen, SPM laarzen zijn in alle modellen SPM beschikbaar.

SPM schoenen en laarzen

De winterlaarzen van SPM zijn bijzonder populair. Deze laarzen zijn met een heerlijk warme vacht gevoerd. Maar denk niet dan SPM alleen laarzen maakt. Ook andere damesschoenen hebben ze volop in het assortiment. Kijk maar eens naar de ballerina’s, pumps, sneakers, sandalen, slippers en veterschoenen van SPM. Evenals de SPM laarzen zijn al deze SPM schoenen heel modieus en goed van kwaliteit. En SPM schoenen en laarzen zijn ook nog eens heel aangenaam om te dragen.

SPM is een merk schoenen dat er als geen ander in slaagt hippe trendy schoenen en laarzen aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. De prijs/kwaliteit verhouding van SPM schoenen en laarzen is bijzonder goed.

Informatie SPM

SPM Shoes and Boots, of SPM Shoetrade zoals het merk officieel heet, is in 1994 in Waalwijk opgericht. Sinds 2015 is het bedrijf in Nieuwkuijk gevestigd. Deze verhuizing was een gevolg van het grote succes van SPM schoenen en laarzen. Steeds meer winkels in binnenland en buitenland verkopen deze SPM schoenen. Inmiddels zijn deze in 35 landen officieel te koop. Dit maakt SPM Shoes and Boots tot één van de belangrijkste Nederlandse schoenmerken.

Dit succes heeft alles te maken met de prachtige uitstraling van SPM laarzen en schoenen.  Of je nu van casual, chique of sportief houdt, dit zijn schoenen die je aanspreken. Modieus en speels. De designers van SPM zijn creatief met kleuren, prints en details en SPM schoenen en laarzen zijn altijd goed van kwaliteit, gemaakt van leer van hoge kwaliteit.

En SPM schoenen en laarzen zijn heel betaalbaar. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van SPM laarzen en schoenen.


Onderwerpen:
SPM laarzen, SPM schoenen, modieuze dameslaarzen, SPM laarsjes dames.