Van Bommel schoenen staat voor de meeste mensen gelijk aan nette geklede herenschoenen. Het overgrote deel van de collectie van deze Nederlandse schoenenfabrikant bestaat inderdaad uit dit soort schoenen.

Maar vergis je niet. Van Bommel heeft ook vele schoenen in de collectie die bijzonder sportief genoemd kunnen worden.

Van Bommel heeft prachtige sportieve casual schoenen in de aanbieding. Zo heb je de Van Bommel sneakers. Een unieke mix van een nette herenschoen en een sportieve sneaker. En hoe sportief de schoenen ook zijn. Van Bommel heeft meteen een bijpassende riem beschikbaar. Sportiviteit met stijl!

Maar let op, de meeste van deze stijlvolle sneakers wordt verkocht onder het label Floris van Bommel. Floris van Bommel is namelijk het label waaronder Van Bommel zijn meeste casual schoenen verkoopt. Floris van Bommel schoenen zijn echte Van Bommels. Schoenen van bijzonder hoge kwaliteit. Maar meer geschikt voor casual gebruik. Floris van Bommel schoenen spreken vooral jongere mannen aan, maar ook de liefhebbers van meer klassieke schoenen dragen ze graag in hun vrije tijd.

Van Bommel schoenen en Floris van Bommel schoenen zijn herenschoenen voor mannen die letterlijk staan op kwaliteit. En daarbij zijn ze tegenwoordig helemaal niet meer gebonden aan klassiek ogende herenschoenen. Kijk maar naar de prachtige sportieve casual schoenen van dit merk in algemeen en Floris van Bommel in het bijzonder.

Kijk hier voor aanbiedingen van Floris van Bommel schoenen