Stacy Adams schoenen zijn stijlvolle herenschoenen uit Amerika. Stacy Adams maakt vooral nette schoenen, maar in Nederland zijn vooral de Stacy Adams sneakers bekend.

Stacy Adams sneakers zijn gemaakt van suède en leer. Het zijn heel smaakvolle herensneakers van prima kwaliteit die comfortabel zitten.
Stacy Adams schoenen bestaan al meer dan een eeuw. Het bedrijf werd al in 1875 in Brockton, Massachusetts, opgericht door twee heren: William H. Stacy en Henry L. Adams. Stacy Adams is dus damesnaam maar een samenvoeging van de achternamen van beide grondleggers.

Helaas zijn de Stacy Adams schoenen momenteel niet te koop in Nederland. Kijk hier onder voor de beste alternatieven:

Over Stacy Adams schoenen en mode

Stacy Adams maakt herenkleding. Naast schoenen zijn dat onder andere kostuums, sportkleding, nachtkleding en sieraden. De mode van Stacy Adams is stijlvolle herenmode. Dat geldt ook voor de Stacy Adams schoenen. Dit betreft vooral net schoeisel, nette herenschoenen die vaak zakelijk gedragen wordt.

Daarnaast heeft Stacy Adams een uitgebreide collectie nette herensneakers in de collectie. Deze Stacy Adams sneakers zijn stijlvolle casual schoenen die bijzonder comfortabel zitten. Het zijn modieuze sneakers die zich voor veel gelegenheden lenen.

Onderwerpen:

Stacy Adams schoenen heren, mode, Stacy Adams sneakers, herenschoenen.

In Nederland zijn deze Stacy Adams de meest bekende schoenen van dit merk, maar in Amerika zijn vooral de nette Stacy Adams schoenen populair.