Stella Luna is een modieus merk schoenen. De collectie Stella Luna schoenen bestaat uit modieuze damesschoenen. Ze maken vooral pumps, maar ook sandalen, slippers, hoge laarzen en enkellaarsjes.

Kijk vooral eens bij de aanbiedingen van Stella Luna schoenen, waar je deze mooie luxe maar betaalbare damesschoenen en dameslaarzen kan kopen en wat deze in Nederland en Belgiƫ kosten.

We hebben nu geen aanbevolen winkels voor Stella Luna schoenen in Nederland. Kijk op de Schoenmaatvinder voor andere leuke schoenen en laarzen in jouw maat.

Informatie Stella Luna schoenen

Stella Luna schoenen worden sinds 2006 gemaakt. Met modieuze damesschoenen richt Stella Luna zich op veeleisende dames met veel gevoel voor mode. De stijl van Stella Luna schoenen varieert van klassiek vormgegeven damesschoenen tot trendy schoenen die gebaseerd zijn op de nieuwste modeontwikkelingen uit de grote modehoofdsteden van deze wereld. Maar alle Stella Luna schoenen en laarzen zijn elegant en vrouwelijke schoenen. Comfortabele schoenen om te dragen. En prachtig om te zien, want Stella Luna pumps en andere Stella Luna damesschoenen hebben niet alleen een schitterende vormgeving, maar ook vaak onverwachte en originele details. Dit maakt Stella Luna schoenen tot spannende schoenen.

De grote baas van het schoenmerk heet geen Stella Luna maar Stephen Chi (Het merk is genoemd naar Stellaluna, een vleermuis uit een kinderboek). De schoenontwerper Stephen Chi werd in Taiwan geboren maar groeide op in de Verenigde Staten. Onder zijn leiding groeide Stella Luna in slechts enkele jaren uit tot een internationaal merk schoenen. Een belangrijke stap daartoe was het openen van de eerste van de drie eigen boetieks in Parijs in 2013. Chi werkt veel samen met toonaangevende Europese modeontwerpers. Met hen brengt Stella Luna regelmatig speciale limited-edition series op de markt die dan gretig aftrek vinden bij de vele liefhebsters van het merk.

Stella Luna pumps en andere Stella Luna schoenen zijn echte fashion shoes maar desondanks zijn deze schoenen en laarzen heel betaalbaar. Kijk maar bij de bovengenoemde aanbiedingen.