Aanvankelijk betrof dit een serie kinderschoenen, maar onder het label Orange Babies worden nu ook damesschoenen en herenschoenen verkocht. Steun het goede doel met Orange Babies schoenen!
Orange Babies is een stichting die zwangere vrouwen en baby’s met hiv in Afrika helpt.
Samen met de schoenenwinkel Nelson Schoenen heeft Orange Babies in Nederland een collectie schoenen uitgebracht waarvan een deel van de opbrengst direct ten goede komt aan de stichting Orange Babies.

Voor moeders en kinderen met HIV

Een fors deel van de opbrengst van de verkoop van Orange Babies schoenen wordt gebruikt voor de steun aan (zwangere) vrouwen met HIV in Afrika en aan baby’s en kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of die daar direct mee te maken hebben. Bijvoorbeeld omdat hun ouders besmet zijn.

Met een grote rol voor Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is al jaren een grote financier van Orange Babies. Zo heeft de schoenenwinkel de complete financiële zorg van ’t Hope Village weeshuis in Windhoek (Namibië) op zich genomen. Met de lancering van Orange Babies schoenen heeft Nelson zijn sponsoring nog verder uitgebreid.

Heel veel keuze uit Orange Babies schoenen

De collectie Orange Babies schoenen is breed. Veel slippers en sandalen, maar ook sneakers, ballerina’s, hoge laarzen, lage laarzen en veel meer modellen schoenen. Nelson breidt het aanbod aan Orange Babies schoenen steeds verder uit. Ook komen er naast de Orange Babies kinderschoenen voor jongens en meisjes steeds meer damesschoenen en herenschoenen onder dit label op de markt. Mooie schoenen van prima kwaliteit voor het goede doel.

Kijk voor alle Orange Babies schoenen bij de bovenstaande aanbiedingen. 

Onderwerpen:
Orange Babies schoenen, schoenen kopen goed doel, Nelson schoenen.