In 1990 richtte Steve Madden met een investering van 1100 dollar zijn eigen schoenmerk op. De schoenen die hij ontwierp en maakte verkocht hij via de achterbak van zijn auto. Vandaag de dag is Steve Madden een populair schoenmerk. Zijn Steve Madden schoenen worden over de hele wereld door schoenliefhebbers gedragen.

Steve Madden is geen volgzaam type. Hij volgt geen trends, hij maakt ze. Zijn Steve Madden schoenen en laarzen zijn altijd uniek, creatief, vernieuwend en heel speciaal, Fashionista’s zijn dol op zijn schoenen, en terecht! Iedere Steve Madden schoen heeft wel iets speciaals, of het nu een pump, een laarsje, een sandaal of een sneaker is.

Hier koop je voordelig Steve Madden schoenen

Bij de aanbiedingen hierboven zie je hoe gevarieerd het aanbod aan Steve Madden schoenen is. En hoe origineel en vernieuwend. Dit zijn geen schoenen voor muurbloempjes of grijze muizen. Maar schoenen waarmee je opvalt. Niet zelden uitbundig, maar altijd smaakvol.

De meeste Steve Madden schoenen die in Nederland en Belgiƫ te koop zijn, zijn damesschoenen. Daarnaast levert het schoenmerk een klein assortiment herenschoenen. Ook accessoires als tassen en zonnebrillen worden onder deze naam verkocht.

Geschiedenis Steve Madden schoenen

Hoe ging het eigenlijk verder met Steve Madden nadat hij begon met het verkopen van schoenen vanuit de achterbak van zijn auto? Heel voorspoedig! Hij had slechts een jaar nodig om zich in de modewereld een naam te verwerven.

Dat deed hij met heel originele platformschoenen die overal in de grote modebladen verschenen. Al snel volgde toen zijn eerste echte winkel en na enkele jaren draaide het schoenmerk Steve Madden al een omzet van vele tientallen miljoenen dollars.

Europa moest nog tot 2013 wachten tot de Steve Madden schoenen hier officieel te koop waren. Nederland en Belgiƫ waren toen de eerste landen waar Steve Madden schoenen te koop waren. En inmiddels is het in heel Europa een groot en bekend merk schoenen, met veel enthousiaste fans.

Kijk bij de hierboven genoemde winkels voor veel meer van deze mooie schoenen en laarzen en hun prijzen.

Onderwerpen:
Steve Madden schoenen, dames, Steve Madden damesschoenen.