Stokton is een Italiaans merk schoenen dat prachtige casual schoenen maakt. De meeste Stokton schoenen zijn sneakers, maar ze maken ook andere vrijetijdsschoenen zoals instappers.

Stokton schoenen zijn er voor zowel dames als heren. In beide gevallen zijn het smaakvolle en modieuze Italiaanse sneakers.

Stokton schoenen zijn gemaakt van mooie materialen als suède en echt leer. De zool is uitneembaar en de schoenen zijn tot in de kleinste details zorgvuldig afgewerkt. Het zijn prachtige sneakers en andere casual schoenen van hoge kwaliteit.

Hier kun je online goedkoop Stokton schoenen in Nederland kopen

Bij deze online schoenenwinkels en andere webshops vind je het beste assortiment Stokton sneakers en andere Stokton schoenen tegen de laagste prijzen. Met veel keuze, en vaak met hoge online korting.

Informatie Stokton schoenen

Het schoenenmerk Stokton is in 1978 in het Italiaanse Toscane opgericht. Het gloednieuwe bedrijf begon met de productie van mocassins voor heren, en later kwamen daar ook damesmocassins bij. In 2010 werd het aanbod aan Stokton schoenen uitgebreid met ballerina’s, maar vandaag de dag wordt de collectie Stokton schoenen door sneakers gedomineerd. Het aanbod aan schoenen van deze schoenfabrikant bestaat tegenwoordig vooral uit Stokton sneakers en Stokton booties.

Stokton sneakers

Veel van de Stokton sneakers kun je omschrijven als echte Italiaanse sneakers. Met andere woorden, geen standaard gympen, maar modieuze casual schoenen. Smaakvol en stijlvol, en ook van hoge kwaliteit, want in Italië weten ze hoe je goede schoenen maakt!

Het aanbod aan Stokton sneakers bestaat uit zowel hoge als lage sneakers, voor dames en voor heren, uit sportieve en juist heel modieuze sneakers. Vooral de Stokton damessneakers zijn vaak uniek van vormgeving en in uitstraling, sneakers voor dames die van mooie mode houden!

Stokton booties

Sommige Stokton hoge sneakers  zijn in de loop der tijd uitgegroeid tot echte booties. Vaak meer een stoere laars dan een sneaker. Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels vooral ook eens bij de Stokton booties. Vooral in de wintercollectie vind je veel mooie stoere boots voor dames en voor heren.
Bij de aanbiedingen van de online winkels bovenaan kun je alle Stokton sneakers, Stokton laarsjes en andere Stokton schoenen tegen een lage prijs in Nederland vinden.
Foto’s: Stokton
 
Onderwerpen:
Stokton sneakers, dames, heren, Stokton booties, herenlaarsjes, boots, Stokton schoenen.