Categorieën
Geen categorie

Suède schoenen en laarzen

Suède schoenen en laarzen zijn heel aparte schoenen om te zien. Door de uitstraling van suède lijken de schoenen eerder gemaakt van stof dan van leer. Toch is suède een leersoort.

Suède schoenen en laarzen worden gemaakt door vele merken. Ze zijn er voor dames en voor heren. Hier alle informatie over suede laarzen en schoenen.

Wat is suède?
Suède is een apart soort leer. Suède is namelijk het leer wat je normaal aan de binnenkant van schoenen en laarzen vindt. In feite is het binnenstebuiten gekeerd leer. Dit heeft als voordeel dat het veel zachter is. Maar er zijn ook nadelen. Suède is minder sterk aan de buitenkant dan gewoon leer, en suède schoenen en laarzen gaan veel sneller vlekken vertonen.

Suède laarzen en schoenen schoonmaken
Suède laarzen zijn heel mooie laarzen, maar ze hebben één nadeel. Ze worden snel vuil en gaan dan vlekken vertonen wat kun je daartegen doen? De oplossing is heel simpel. Kook water en hou de suède laarzen of schoenen boven de stoom. De stoom reinigt dan de suède  In veel gevallen zal dat afdoende zijn. Worden de suède laarzen of schoenen toch niet goed schoon van de stoom, dan kun je ze nog naborstelen met een speciale suède borstel. Deze zijn te koop in vrijwel iedere schoenenwinkel.

Aanbiedingen van suède schoenen en laarzen
Ben je op zoek naar suède schoenen of laarzen tegen een voordelige prijs? Kijk dan in de Schoenenzoeker. Hier vind je snel de aanbiedingen van deze schoenen of laarzen bij alle belangrijke online schoenenwinkels.