Het bekende herenmode-merk Suitable brengt sinds kort eigen Suitable schoenen op de markt Zoals je van Suitable mag verwachten zijn dit luxe herenschoenen van hoge kwaliteit. Zeer geschikt om onder een pak of zakelijke kleding te dragen.

Suitable schoenen zijn online te koop via de eigen Suitable Shop van het herenmode-merk. In hun shop verkopen ze ook andere herenschoenen uit het midden-hoge segment zoals Humberto schoenen en Giorgio schoenen. Ook de herenschoenen van die merken passen uitstekend bij de smaakvolle Suitable herenmode. Alle schoenen en mode die via de Suitable Shop wordt aangeschaft wordt gratis thuisbezorgd.

Stijlvolle herenschoenen van hoge kwaliteit

Suitable schoenen zijn uitsluitend nette herenschoenen van hoge kwaliteit. Het merk heeft een goede naam hoog te houden en dat kunnen ze alleen doen met kwalitatief heel goede duurzame schoenen met een goede pasvorm, een hoog draagcomfort en een mooi en stijlvol uiterlijk. Suitable schoenen zijn er als lakschoenen, gespschoenen, brogues, mocassins en enkellaarzen. het zijn stuk voor stuk stijlvolle schoenen die heel smaakvol staan onder mooie kleding als een kostuum, pak of nette casual kleding.

Informatie Suitable

Suitable is een Nederlands merk herenmode dat in 1996 in Maastricht is opgericht. Tegenwoordig is het hoofdkantoor in Rosmalen te vinden. Naast hun zeer succesvolle webshop heeft Suitable 13 eigen winkels in Nederland en Belgiƫ.
Kijk in de bovengenoemde Suitable Shop voor alle Suitable schoenen en andere herenmode tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tips nette herenschoenen


Foto’s: Suitable

Onderwerpen:
Suitable schoenen, nette herenschoenen, nette schoenen heren.