Super Cracks is een jong merk schoenen dat vooral bekend is om zijn sneakers en veterboots. Super Cracks schoenen zijn er uitsluitend voor dames.
De populaire Super Cracks sneakers zijn er zowel als hoge sneaker als lage sneaker. Maar er zijn meer soorten Super Cracks schoenen (Supercracks) zoals laarsjes, slippers, boots en zelfs pantoffels.

Hier vind je de Super Cracks goedkoop online

Super Cracks schoenen worden op de markt gebracht door Comforta Footwear uit Nieuwkoop. Het zijn mooie, maar ook heel betaalbare schoenen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Super Cracks schoenen bij de onderstaande aanbevolen winkels.

Deze schoenenwinkels bieden online een mooi assortiment Super Cracks schoenen tegen lage prijzen aan.

Informatie Super Cracks schoenen

Naast sneakers brengt Comforta onder het label Super Cracks (Supercracks) ook booties, slippers en andere casual damesschoenen uit. Super Cracks schoenen zijn eigentijds, comfortabel (wat wil je ook met een fabrikant die Comforta heet) en sportief. Het label Super Cracks bestaat al sinds 1978 en is nog steeds helemaal van deze tijd.

De Super Cracks sneakers zijn gympen met een retro-trendy stijl. Ondanks hun lage prijs zijn deze Super Cracks schoenen gemaakt van heel goede materialen. Alle leesten en zolen van de Supercracks worden in eigen beheer gemaakt. De sneakers hebben een unieke print.

Kijk voor alle Super Cracks / SuperCracks schoenen tegen een lage prijs bij de bovenstaande aanbevolen online schoenenwinkels in Nederland.
 
Onderwerpen:
Super cracks schoenen dames, Supercracks sneakers, casual damesschoenen, gympen.